El segon impuls

Els organitzadors de la II Assemblea Nacional de Reagrupament, sota el lema "El segon impuls", celebrada ahir a Barcelona, han superat el repte amb bona nota. Els 1.352 inscrits han donat color d'unitat al Palau de Congressos de Catalunya, encara que, per motius obvis, no es respirés la mateixa alegria constituent de l'assemblea fundacional del mes d'octubre. Tot i la greu sotragada de fa algunes setmanes, amb els actuals 3.407 associats, es pot dir que l'entitat s'ha consolidat, també gràcies a l'organització durant els darrers mesos de les comissions territorials que han de difondre el seu l'ideari arreu del país.

Contemplant les fileres de butaques del Palau de Congressos, moltes cares conegudes, centenars d'anònimes, algunes d'absents, hom podia percebre el potent gruix humà de l'associació, l'immens valor de la seva gent. Fins a 653 associats han confeccionat el document "Organitzant el nostre futur lliure", veritable programa de la Catalunya lliure que els bons partricis volem. El projecte d'impuls a una candidatura electoral de caire transversal per a la qual la proclamació de la independència i la regeneració democràtica siguin l'absoluta prioritat ha constituït la idea més potent construïda des del món independentista en molts anys. Ara disposa d'un bon complement programàtic per afrontar el combat electoral.

Encara que les persones triades en la primera assemblea per dirigir Reagrupament hagin demostrat estar tan per sota de l'alçada del projecte, confiem que l'esforç i la il·lusió dels associats porti Reagrupament a fer realitat l'avui per avui complicada tasca de fer-se un lloc al proper Parlament de Catalunya. Si és així el dia de la llibertat serà més a prop.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas