Tot esberlant el mur (coi, que és dur)

Ahir vaig anar als Serveis Territorials armat no pas amb un, ni amb dos, sinó amb tres escrits. La funcionària que atén el registre a la tarda em comença a mirar amb la mateixa estimació que dispensa a la planta mústia de l'entrada. Atesa l'hora i la tronada (semblava ben bé d'estiu), no he trobat gairebé ningú davant. Una darrera repassada a la meva obra: tres fulls ben bons per cadascun, almenys que llegeixin això. Li he donat el primer recurs. Aquest pel nou Director dels Serveis... i clac clac, registrat. Després el segon: aquest per a la Directora General... i clac clac. Finalment, el tercer: aquest també per al Director dels Serveis. Cara d'angoixa en la funcionària; resposta immediata: ep, és per un altre tema diferent del primer. Aaahh..., clac, clac. Feina feta i salutació a la planta abans de sortir.

I així portem un any: jo demano i ells no contesten al que demano sinó una altra cosa diferent que no demano, però així van marejant la perdiu. Fan veure que no m'entenen. Però, crec que no (encara que de vegades sóc una mica ingenu), que es una estratègia de desgast. Acostumats al ramat ple de xais que porten a l'escorxador sense badar boca, ara, han topat amb un cabró. Sóc dur en el combat cos a cos. En algun moment he arribat a superar les xifres d'ahir pel que fa a nombre d'escrits presentats per setmana. No saben que sóc d'origen aragonès. Que em costarà guanyar, potser anys, però que la meva constància és pacient i m'atansarà a la victòria. I els meus fills podran anar finalment a l'escola que els pares els hem triat. I així continuo, picant i picant el mur. He de reconèixer, però, que la seva closca és dura, dura...

Comentaris

 1. És que vas anar al Tribunal Constitucional?? Pregunto, eh, pregunto. S'hi pot anar amb el TGV-AVE entre feina i feina .... Vull dir entre treball i nanos .... D'acord?
  T'ho pregunto perquè a la Constipació Nacional, la malaltia els té entretinguts i no poden despatxar amb la rapidesa habitual com, per exemple, anar a dinar ....
  (massa punts suspensius ....!)
  Deu ser també l'hàbit de suspens habitual del mal estat espanyol ...

  Dic jo, els d'esquerres + o - , no poden anar a Estrasburg a denunciar la legalitat de l'Estatut i, posats a aprofitar el temps, denunciar també la il·legalitat del Constipacional?
  Ep, pregunto, eh, pregunto!

  Salutacions i visca lo Barça!
  A3

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Catalunya, dona maltractada (#marxemja)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas