Tot esberlant el mur (II). Notícies de l'enemic

Notícies sucoses en el meu contenciós amb el Departament d'Educació. Objectiu: portar els meus fills a l'escola que m'agrada, que a més, resulta que és la que tinc més a la vora de casa (si és que, és tan senzill...). El Director dels Serveis Territorials m'envia acusament de rebuda del meu escrit del 19 d'abril (vegeu el post dedicat en aquest bloc el dia següent, aquell del registre, clac clac) i em comunica que remet la meva petició a la Direcció General d'Atenció a la Comunitat Educativa. Fa poc vaig saber que la directora es trobava bé de salut, després de no tenir-ne notícies (no contestava els meus escrits) al llarg de set mesos.

Convençut que alguns dels meus conciutadans, com a tants altres llocs del país on han estat denunciats, van fer trampa en el padró per poder optar a l'escola que vull per als meus fills (fet que privar els meus d'entrar-hi) fa set mesos que intento aconseguir del Departament d'Educació que, atès que ells no volen investigar-ho, em permetin a mi accedir al nom dels pares sol·licitants (només al nom) per fer la meva pròpia recerca.

Pel que es veu, no comprenen que (ens agradi o no) a través de la xarxa es pot obtenir molta informació pública sobre gairebé tothom. Per exemple, sense anar més lluny, es pot veure com l'alcalde de la població on viu el Director dels Serveis Territorials (que a mi em nega aquesta informació), va fer públic el dia 4 de març de 2010 un edicte contra ell per haver-se construït a casa un porxo il·legal segons la normativa urbanística local que haurà de ser enderrocat. Aquest és l'home que vetlla perquè no pugui investigar els tramposos. Què fort. S'entén perfectament.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Col·locats els regiments cal identificar la cinquena columna (#prouespoli)