Els pebrots de la "roja"

Hem hagut d'aguantar tanta tonteria i durant tant de temps. Resulta que, de fa anys, mentre lluitem per aconseguir la nostra presència com a país al món esportiu internacional removent cel i terra per a obtenir recursos econòmics, sentim sempre la cantarella relativa al dispendi que suposa per a l'erari públic les migrades quantitats finalment posades als servei de la causa. I el mateix quan hem volgut obrir oficines de representació exterior del país amb la finalitat de defensar els nostres interessos econòmics, culturals i polítics al món. I el mateix amb els nostres mitjans públics nacionals, que tants espanyols volen encara folklòrics i de segona. I el mateix amb tantes i tantes coses que no ens deixen respirar.

I ara, en plena crisi, quan el president arlequí, el simpàtic José Luis Rodríguez Zapatero, secundat a Catalunya per l'establishment autonomista en ple, decideix estalviar despesa pública pel cantó més fàcil (retallant salaris, aturant obres d'infraestructura i congelant prestacions socials), va la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) i decideix pagar als seus jugadors la prima més alta en cas de victòria de totes les seleccions que participen al Mundial 2010 de Sudàfrica. I resulta que la RFEF rep cada any, a través del Consejo Superior de Deportes (CSD) que dirigeix l'ultranacionalista Jaime Lissavetzsky, substancioses quantitats de diner públic procedents dels Pressupostos Generals de l'Estat. En concret, l'any 2009, 3.422.104,14 € (segons la memòria pública del CSD). Perdoneu la vulgaritat: la "roja", quins pebrots.

Comentaris

  1. És normal. Els espanyols volen que es patrocini allò que és seu. Ells ens veuen com uns "estrangers assimilats" que hem de ser espanyols per collons. Com va dir molt bé l'Alex Salmond ahir referint-se a Escòcia, si nosaltrs causéssim el més mínim cost a les seves arques, ja ens haguessin fotut fora. El que volen, realment, és esprémer el nostre país fins que ja no en quedi res.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas