Em fa mala espina

No he seguit la campanya amb passió, entre altres motius perquè no sóc soci del Barça, però a cop calent he de dir que Sandro Rossell em fa mala espina. No és qüestió dels seus negocis i la col·lusió d'interessos com a empresari esportiu. És alguna cosa en la seva fesomia que em sona a engany. Reconec que és un sentiment molt subjectiu, però em fa la impressió, tant debò m'equivoqui, que la seva presidència acabarà com el rosari de l'aurora. El fet que els poders de l'antic règim li hagin donat suport i que els mitjans de l'establishment autonomista hi hagin jugat tan a fons a favor de la seva candidatura, encara acaba de rematar aquesta impressió. I les portades d'avui dels diaris esportius de Madrid la confirmen.

El que és clar és que ha jugat bé les seves cartes. I que en un context en què el continuisme, després dels èxits socials i esportius del Barça durant els darrers dos anys, havia de tenir en bona lògica molt camp per córrer, ha escombrat amb més d'un 61% dels vots. Incontestable. Com ho és també la lliçó que hi hem de prendre aquells que, com ara un servidor, ens sentíem més propers a altres projectes: sense unitat, aquí com en altres aspectes de la realitat social i política, no es pot construir res de sòlid i la derrota està assegurada. A treballar, doncs, i a no vessar-la massa. Afortunadament, disposem d'una plantilla i d'un entrenador que van sols.

Comentaris

 1. Només dues observacions que li donen la raó, Sr. Granollachs,
  La primera és la que va anotar un periodista de TV3, ahir just després de les eleccions: Hi havia, de manera totalment espontània, aclamacions de "Pep President"!
  La segona, escoltada aquest matí a ca'n Cuní (mentre esmorzo un magnífic pa-amb-tomàquet):-"Afortunadament, el segon elegit, en Benedito, probablement el pugui controlar".

  Vaig sentir dies enrere que en Txiqui Beguiristain cobra d'un contracte que té amb un club remot del món, club del que el propietari n'és el mateix Barça. Pot ser, si és cert, legal però molt poc ètic. Sembla que s'hi pot afagir un ETC molt llarg....
  Pel que sembla, en Benedito vol controlar i posar-hi ordre a tot aquest desgavell.
  Podrà amb el Sandrusco??
  Tenim dos avantatges que ens distancien molt de la resta de clubs:
  1- El Pep
  2- El desgavell als altres clubs és tan enorme que el Barça afortunadament encara n'està lluny. Tenim marge per veure venir els problemes.

  ResponElimina
 2. SI EL SRO.ROSELL,AGRADA TAN A "EL MUNDO","LA RAZON" I A "EL MARCA",QUINA POR¡¡¡¡¡
  XIQUETS,AL TANTO QUE POT ANAR DE CANTO.
  JUGANT AMB BCN.

  ResponElimina
 3. El Rosell ha estat inflat i promocionat pels Godó, Zeta, Prisa i companyia. Ha estat anys preparant-se i maquinant a l'ombra per aquest moment. Tot i no compartir el model de Club actual, les bases que ha deixat el Laporta són tan sòlides que li costarà portar a terme en canvi en negatiu que deu tenir en ment.

  ResponElimina
 4. El nou president ja el coneixem, parlem d'en Jan. És un bon patrici?, tot això ho ha fet per veure com reaccionava la parròquia?, perquè la seva web no ha incorporat avui cap novetat?, a partir del 30 haurà de bellugar fitxa no ens oblidem que va ser ell qui va reptar aquesta partida. Pel mateix preu i jugant al joc de tots hores d'ara seria un ídol del regne de Castella formant part de la brigada de narcòtics. Penseu com jo patrici Granollacs?

  ResponElimina
 5. En efecte, company. Toca posar-se en marxa d'una vegada. Ja triguem massa. L'exèrcit comença a formar-se...

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas