Tot esberlant el mur (V): pilotes fora

Abans de marxar de vacances, el director dels Serveis Territorials del Departament d'Educació a la meva comarca ha tingut a bé contestar el meu últim escrit. Darrerament, per norma, em comunica que ha estat adreçat més amunt, en concret, a la Directora General d'Atenció a la Comunitat Educativa. I s'ha acabat el bròquil. Pilotes fora. Es veu que el porxo il·legal que s'ha fet fer a casa seva no només és físic (vegeu un dels apunts anteriors d'aquesta sèrie), sinó que també té alguna cosa de mental: li serveix per protegir-se sistemàticament de la que cau. En aquest cas, dels nostres recursos i escrits. En terminologia de rugbi, ens ofereix autèntiques puntades de peu defensives. Abans contestava coses que no tenien res a veure amb el que demanàvem; ara opta per fer pam i cap amunt.

Vegeu-ne sinó. Els dos darrers escrits rebotats fan referència, el primer, als motius específics pels quals els Serveis Territorials han fet entrar un alumne a l'escola que nosaltres volem, a dit i a mig curs, passant del procés de preinscripció que per a nosaltres constitueix un mur insalvable; i, l'altre, a la justificació de la documentació que els permet afirmar que han consultat el nostre cas a l'Agència Catalana de Protecció de Dades, institució que afirma no haver estat mai contactada per ells sobre aquest tema. Em pregunto amb la meva dona perquè cal que em contesti la Direcció General d'Atenció a la Comunitat Educativa si es tracta de dos qüestions que atenyen directament a procediments efectuats pels mateixos Serveis Territorials als quals m'he adreçat.

I ara, la veritat, tinc curiositat per fer una prova. Divendres entraré al registre (clic, clac) una nova petició: què penseu, enviaran també més amunt l'escrit en què els preguntaré perquè tot ho remeten a la Direcció General d'Atenció a la Comunitat Educativa? Amb el seu porxo mental, són capaços.

Comentaris

 1. Benvolguts bons patricis,
  Com que ens cal coratge, mireu aquest vídeo. És fantàstic! Mireu-lo fins el final!!
  http://vimeo.com/4941499

  Bon Granollachs,
  llegeix una vegada i dos, i tres i les que et calgui l'Astèrix a les Dotze (?) proves de l'Administració. Capgira el tema del revés i torna-la boja abans que t'hi tornin a tu.

  Ramon Llull

  ResponElimina
 2. He tingut un moment d'estrany deliri i he escoltat un debat que començaven just en aquell moment a CNN+. Conclusions:
  - Som radicals nacionalistes perifèrics.
  - El TC ha posat les coses al seu lloc.
  - Els qui diem que som una nació, tenim un caos mental.
  - La sort que tenen és que de moment no som violents.
  - Cal deixar passar uns dies per a que se'ns passi el cabreig nacionalista.
  - A les pròximes eleccions catalanes, el pacte PSC / CiU posarà les coses a lloc i els nacionalistes quedaran desactivats.
  - Zapatero i Duran Lleida es piquen l'ullet confabulats en deixar passar aquest temps electoral.

  Amb el que no compten, és amb una possible majoria independentista. No els cap al cap cap reacció electoral diferent de la d'anar pasturant cargols...

  Com mantenir aquest caliu fins les eleccions??
  Crec que les institucions privades no poden descansar aquest estiu, no poden abaixar la guàrdia.

  Ramon Llull

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas