Al peu del canó

Aquest estiu serà excepcional. El país bull amb foc roent. En part per aquest motiu i en part perquè aquest és un bloc jove (poc més de quatre mesos d'activitat), amb moltes ganes de parlar, m'he fet el propòsit de continuar posant carn a la graella durant les properes setmanes. Així, doncs, intentaré mantenir el ritme marcat fins ara d'un apunt diari. Encara que no pugui comentar els aspectes de l'actualitat més punyent. Serà un petit canvi. Per parlar potser més del nostre passat col·lectiu i abordar qüestions de fons. Deixarem el vol rasant i pujarem de cota. O potser no, ens ho anirà marcant el dia a dia. Escriure un bloc porta a sorpreses gairebé diàries.

Avui marxo de vacances. Les Terres de l'Ebre m'esperan (amb els meus). La fractura digital dificulta, més enllà d'altres realitats, la comunicació d'aquest petit país amb la resta de la nació i del món. Esperem, però, que sigui viable la continuïtat d'aquest bloc durant les properes setmanes. Hi trobaré amics i condicions especials per al descans. I més temps per disfrutar dels fills i la companyia de la parella. Conèixer nous indrets. Respirar i oxigenar-se. Cal recuperar forces, moltes forces, que la tardor s'albira apassionant per al nostre projecte. Entretant, espero, aquí tindreu aquest bloc, al peu del canó.

Comentaris

  1. No sé si ara ja l'hauran obert, el Santuari de Cardós. Durant un estiu llarg, quan els meus nanos eren petits, anàvem de bon matí al massís de Cardós i, el vespre passejavem pels camins del Delta.
    A Cardós ens havíem d'emportar els esmorzars perquè aquest lloc tan bonic estava tancat tot l'any. Llàstima.
    Terres precioses!, i Bones Vacances, com el Bones Festes...!

    ResponElimina
  2. Bones vacances! Esperem aquests apunts més històric! Però que t'estranyi haver de comentar alguan cosa més. Aquest agost pot ser força mogudet!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas