Ens sortirà car

L'eufòria espanyolista desfermada (quants brètols, quin nivell!)  no és pas el principal inconvenient de la victòria de la seva selecció al Mundial. No. El que em preocupa és que ens constarà molt cara. I no només pels sis-cents mil euros per cap que s'embotxacaran els jugadors (pagats, en part, per ciutadans als quals se'ls acaben de retallar salaris i serveis públics). Si no, sobretot, pel desgast físic i psicològic que haurà reportat als nostres jugadors. És sabut que els anys post-Mundial són sempre difícils. Però és que el fet que els jugadors que conformen la columna vertebral del Barça hagin arribat fins al darrer partit és d'un infortuni notable.

La majoria dels clubs de la primera divisió espanyola ja es van reincorporar a primers de juliol als entrenaments per tal de preparar la temporada vinent. Els nostres jugadors, en canvi, encara no havien ni començat les vacances. La seva absència ens suposarà una retallada d'ingressos, perquè, com és previsible, comportarà una planificació de la pretemporada molt diferent i la impossibilitat d'atendre tots els compromisos de gires i amistosos al màxim nivell. I, és previsible, una rebaixa del nivell competitiu durant els primers mesos de la temporada. En això també, com sempre, romandre a Espanya ens surt per un ull de la cara.

Comentaris

  1. Hi havia gent ingènua que creia que per haver-hi tants jugadors del Barça a la selección canviaria el tracte cap a l'equip. Ja s'ha vist que no. És més, despre´s d'aquests dos darrers anys d'èxits, faran el que podran i més per a evitar qualsevol victòria nostra. En veurem de ben grosses aquesta temporada!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas