L’últim any de Guardiola

Més enllà de la natural repulsió que a tot bon patrici ha de reportar el fet que un candidat del Barça sigui recolzat en ple, sense fissures, per la brigada de narcòtics, l’accés a la presidència de Sandro Rossell i el seu equip plantejava d’entrada dubtes molt seriosos. En contrast, de fora estant, en el terreny esportiu, una de les principals virtuts de la presidència Laporta semblava haver estat el seu absolut respecte a la parcel·la esportiva del club, sempre reservada estrictament a mans de l’equip tècnic i l’entrenador.

La nova Junta del Barça, però, apunta maneres diferents i força perilloses. Ja no només es tracta de l’espectacle lamentable d’arrossegar la dignitat del club fins a Extremadura. Ni la de començar amb un ridícul de magnitud internacional fent fora el president d’honor que és alhora un dels millors jugadors de la història del futbol mundial. No. Allò que sempre m’ha neguitejat més de la victòria de Rossell és la seriosa sospita que l’equip construït amb paciència durant anys i autor dels millors resultats de la història del club acabi fent-se malbé per l’intervencionisme de la directiva. 

En poc més d’un mes, dues constatacions: la venda de Txigrinski i Messi obligat a jugar un amistós a Corea a poques hores d’haver-se incorporat a la concentració del Barça. No hi entro si es tracta de dues decisions bones o dolentes. En tot cas, són dues possibilitats que Guardiola havia negat explícitament i reiteradament durant la temporada passada i només un dia abans que es produís, respectivament. Dues decisions esportives preses contra el criteri de l’entrenador. I, companys, Guardiola no s’estarà per històries. Unes quantes com aquestes i s’acabarà el bròquil.

Comentaris

 1. Com el fitxatge de l'Adriano, que ningú va demanar, per 10 milions d'euros. 10 milions que són, justament, el que han separat el Cesc, demanda explícita del Guardiola, del Barça.

  ResponElimina
 2. SEMBLAR SER,QUE EL BARÇA HA CAIGUT EN MANS DE "TIBURONS MERCANTILS",PERO QUE COI TENIM AL CERVELL ALS CATALANS QUANT VOTEM?....BE,JA LA TORNEM A BALLA.
  JUGANT AMB BCN.

  ResponElimina
 3. La promoció d'en Rossell estava molt ben orquestrada per a que tots els socis hi caiguessin de quatre grapes. Els van posar la pastanaga de "l'expert amb esports" hi endavant que fa baixada!

  Hi ha alguna cosa encara més greu d'aquest Sandrusco (quantes ens en depararà?):
  Mirant un amistós amb el meu fill, aquest em va fer observar que aquest any, s'ha incorporat a la samarreta un nou símbol: HERBALIFE!!
  Per si no ho sabeu, aquesta és la marca d'una empresa piramidal, el que vol dir que és una "empresa estafa". Herbalife al costat d'UNICEF. Formidable. Incompatibles! Quina es retirarà més rapidament de la samarreta? UNICEF, no? I, la vergonya ens tornarà a caure a sobre de tots perquè aquest Sandrusco és més curt que... i més llarg que el Millet...
  Com molt bé dius, Granollachs, en Guardiola haurà de prendre mesures. És jove i culte. A sobre, "sembla" un bon estratega. Que segueixi les passes d'en Jan, no? "Jan i Pep": Un bon logo.
  Guardiola for president!!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas