Fem vaga


A Sabadell, ambient notable de vaga general durant el matí.
Perquè totes les causes, fins i tot les més nobles, han de tenir el seu exèrcit de brètols?Comentaris

 1. Doncs perque la majoria de sindicats estan conformats per una gran colla de brètols. Perquè si no? Vindran en Gallegos i l'Álvarez a pagar de la seva butxaca tots els vidres trencats, containers cremats, i desperfectes urbans? Qui ens pagarà el jornal perdut avui?

  Els sindicats estan subvencionats perque són tan minoritaris que per si sols no s'aguanten per enlloc. El gruix de la societat, la classe mitja, no els dóna (donem) suport - perque, entre altres coses, ni tan sols se'l mereixen, especialment després de totes les destrosses i amenaces que els neandertals de CCOO han perpetrat contra autònoms i gent que lliurement volia exercir el seu dret a anar a treballar, fotent-nos enlaire els trens i metros. Encara tindran els collons de dir que la vaga ha estat un èxit quan molts no hem anat a treballar senzillament perque no teniem un puto tren dels FGC per fer-ho.

  I que no ens vinguin els de la UGT i els de CCOO dient-nos que són quatre "incontrolats" els que fan destrosses. Ja no cola. Són ELLS, els mateixos que paguen quota als sindicats, els que van destrossant-ho tot al seu pas.
  Neandertals!

  Ah, i em sembla totalment repugnant, intel·lectualment repugnant, barrejar aquesta colla de troglodites sindicalistes amb la causa (aquesta sí que noble) del dret a la sobirania de Catalunya. Molts independentistes sentim fàstic al veure el cartell de la teva primera foto. Sort que aquesta colla són quatre galifardeus, que només es representen a sí mateixos.

  ResponElimina
 2. Costa tant actuar com els sindicats d'Euskadi? La vaga aquesta ha sigut un espectacle Typical Spanish.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas