Premis BN: una primera garbelladaDurant la primera setmana de nominacions al Premi Brigada de Narcòtics (BN) 2010, que com sabeu distingirà els més hàbils a camuflar la nostra situació de dependència per gaudir dels beneficis de l'anar fent, els lectors d'aquest bloc han llançat a l'aire un munt de propostes. Fabulós. La convocatòria crec que es pot considerar ja a hores d'ara un petit èxit ciberpatrici, per utilitzar l'expressió encunyada el primer dia per un dels comentaristes assidus d'aquest bloc. És cert que l'immens esforç de síntesi que requereix aquesta tasca (és tan extensa la nòmina dels agents a sou de la Brigada de Narcòtics!) ha bloquejat a alguns dels lectors. No patiu, encara us queda gairebé una setmana de reflexió mentre acabeu de pensar si votar els uns o els altres (però que siguin independentistes) el proper diumenge.

De moment, la categoria Millor Comissaria presenta un clar avantatge per als grans diaris del país, seguits a certa distància per la que hauria de ser la nostra televisió nacional (la de l'interessantíssim debat entre els capitans dels dos grans transatlàntics de l'autonomisme, és dir de la misèria, d'aquest país). No hi ha gaires propostes, en canvi, pel que fa a la premsa digital al servei de la Brigada. Els darrers llocs, però, no estan gaire perfilats: caldria un esforç dels lectors en aquesta direcció. Pel que fa a les candidatures a Millor Inspector, han rebut un nombre considerable de propostes, però encara amb una dispersió que dificulta la definició dels candidats. A hores d'ara destaquen els noms de Lluís Foix, Antoni Puigverd i Màrius Carol, però encara hi ha temps per a noves apostes. La nòmina de candidats va dibuixant-se dia a dia. El proper dimecres 1 de desembre, tret de sortida a les votacions!

Comentaris

 1. benvolgut bon patrici
  en els darrers 3 articles hi ha força afinitats d'apreciació
  t'ho agraeixo prque m'has ajudat a endreçar les idees

  seguim en contacte

  ResponElimina
 2. Aquesta Brigada de Narcòtics és tan gran que gairebé podria definir-se com una Divisió.

  ResponElimina
 3. Aquest matí acabo d'escoltar a Luís Del Olmo. Important perquè arrossega molta, molta audiència castellana benpensant de tot España. El seu pensament, expresat clarament verbalment per ell mateix està en contra d'un tripartit com l'actual. Especialment, en contra d'ERC, element incordiant i exaltat que trenca la convivència espanyola. En Cuní li ha volgut preguntar sobre la pitjor incordialitat com és el TC i ell, més hàbil que en Cuní s'ha saltat la pregunta responent una altra cosa.
  Esclar, un Montilla amb un debat en castellà contra en Mas, el primer hauria movilitzat un electorat castellà a favor d'ell tant com en Del Olmo.
  Volguem o no, Catalunya està dividida entre dues llengües-cultures que no s'escolten. Al 50%. Recordo haver escoltat anys enrere per part d'en Del Olmo "... la tradicional romeria del Rocío de Cataluña..." Fins i tot, de la processó de Sant Medí se'n diu "romeria" amb accent catalanesc... Recordeu aquell mossèn que es va negar a prestar la Mare-de-Déu de la seva església per fer una "romería"? Com va ser de perseguit pels castellans i adormidors catalans...!
  Hi ha conceptes tradicionals que marquen tota una cultura: A Catalunya era tradició dir Mare-de-Déu; a España se'n diu "Virgen". Em refereixo a les estatuetes representant a la mare del nen Jesús. Tot un símptoma!!!

  ResponElimina
 4. Sobre el dit per en Ramon Llull del "Olmo" aquest, quan en Cuni contestant a lo de "el incordio" de ERC, sobre la publicitat que el PP va fer a Andalusia en contra de Catalunya... també ha contestat que eren peres i no maduixes... i això que no parlaven de fruita.
  No hi acabat d'escoltar-lo perquè en un moment determinat m'hi preguntat a mi mateix que hi feia un home com aquest parlant en castellà a TV3... i hi polsat aquell botonet vermell del comandament, al fer-ho hi recordat un dia fa molts anys que llegia un llibre de frases d'en Baudelaire, casi no me'n agradava cap i vaig arribar a una que deia que quan un llibre no t'agrada es te de llençar... va anar a la brossa sense rumiar-m'ho dues vegades.
  Potser es un home que diu les coses clares, però s'en descuida moltes. No hi sentit mai el seu programa i no puc opinar, però tampoc em ve de gust escoltar-lo.

  ResponElimina
 5. Ben trobat, Ricard. Divisió de Muntanya, més aviat; però en tot cas divisió (aquests no sumen gens; o sí, però a l'inrevés). I en Ramón també veig que fa la seva aportació, definint en què consisteix l'habilitat al més pur estil BN. Gràcies a ambdós. Bé, jo només entrava per una rucada; del CCN m'ha arribat un link que tot i que pugui semblar-vos una obvietat, deixo aquí tant pels cyberpatricis com pels observadors internacionals, ja sigui de l'altre costat de l'Ebre o (encara que ben endins) simplement de l'altra banda de l'enteniment, als qui tampoc el cor els admeti poder viure en cap altra MENA de país diferent que el de son pare i sa mare patri): http://www.youtube.com/watch?v=oiIEeqBRBQc

  ResponElimina
 6. I el que fa més ràbia de tot és que tota aquesta gent reben un bon sou per la feina que fan i viuen de collons gràcies a ell.

  ResponElimina
 7. Molt intuïtiu, potser en mal moment (i a contrarrellotge), i segurament no massa encertat, però:

  TV3
  Catalunya Ràdio
  La Vanguardia
  Antoni Puigvert
  Manel Fuentes
  Josep Cuní

  M'estalvio els digitals en aquesta edició degut a notable desconnexió. Miraré de posar-me al dia a partir de les vostres propostes per encertar-la amb el vot.

  Una especial abraçada als reagrupats, sigui quin sigui el seu destí.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Catalunya, dona maltractada (#marxemja)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas