Barcelonins, a votar!

Canònica de Cardona
El passat 13 de desembre va començar el vot anticipat per a la gran Consulta sobre la Independència a Barcelona, que culminarà el proper 10 d'abril. El mateix diumenge a la tarda, en el seu tradicional intent de desprestigiar qualsevol de les iniciatives que cerquen la llibertat del nostre país (per alguna cosa marxa destacat en els nostres Premis BN), el diari del comte de Godó titulava: "ERC y Solidaritat promueven la independencia en Barcelona". En realitat, tal i com explicava vilaweb a la mateixa hora, Barcelona Decideix "compta amb més de sis mil voluntaris, té el suport d'unes tres-centes entitats, a banda d'adhesions formals de partits com ara ERC, CiU i la CUP". I és que,  tot i l'èxit autonomista del passat 28-N, encara resulta dur per als de l'establishment acceptar que la pregunta sobre el futur que volem per a Catalunya s'ha situat al bell mig del debat social. Què còmode resultava situar-lo en la més pura marginalitat!

Som-hi: des del passat dissabte 18 de desembre ja es pot votar anticipadament a tots els barris de Barcelona. Com en totes les tongades de Consultes, en el debat públic sobre la de Barcelona sentirem també allò de quina pèrdua de temps, això no serveix per a res i d'on surten els diners. Però, que voleu que us digui, també el passat 28-N varem gastar milions d'euros i d'esforços personals en organitzar unes eleccions de ficció, on gairebé totes les propostes estrella eren i són irrealitzables, on tots els partits, inclòs el PP, portaven als seus programes iniciatives que no són possibles després de la sentència castradora del constitucional espanyol. I això ningú ho explicava als votants. Posats a triar, almenys a les Consultes sobre la Independència els ciutadans saben que estan votant una ficció!

Comentaris

 1. Voteu, barcelonins, voteu!! Els que ja hem votat a les nostres viles i pobles us podem dir que paga la pena fer-ho.

  ResponElimina
 2. Estimats patricis:
  Vull felicitar-vos l'any i agrair-vos el treball desinteressat i diari pel nostre país. El 2010 ha estat un any decisiu, hem posat la independència en el centre del debat, entre tots, i ho hem fet nosaltres, la societat civil.
  Desitjo per l'any que be un camí de continuïtat, vull dir, continuar creixent per aquest camí.
  Molt feliç any per a tots!

  ResponElimina
 3. Igualment, us desitjo a tots/es Núria, Ricard, Gran Barrufet (Granollachs), a tots en suma, un Any 2011 molt pròsper en els nostres desitjos més preuats.

  Amb això de l'intent d'anar desprestigiant el nostre intent d'independitzar-nos definitivament d'Espanya, em ve a la memòria allò del gos que lladra quan algú el molesta. Que vagin lladrant, que nosaltres avancem!!!

  ResponElimina
 4. Bon any nou a tots, els de Barcelona voteu si us plau, que no nomes hi vagi un 9%, seria un desprestigi per la capital del nou estat.

  Que la depressió diària que patim cada dia en veure els titulars dels mitjans informatius es suavitzi am una visió mes amplia, fa nomes cinc anys tot el que esta passant era inimaginable.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Catalunya, dona maltractada (#marxemja)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas