Obertes les votacions als Premis BN 2010

Aquàrium de Barcelona


L'esclatant triomf de l'autonomisme en les eleccions nacionals de 2010 fa més necessàries que mai les accions de resistència. Hem perdut. Però continuem aquí. Esperant que passi davant nostre el cadàver de l'autonomisme. Que passarà. Els Premis Brigada de Narcòtics tenen, doncs, més sentit que mai. Aquesta gent ho ha fet de primera i cal premiar-los urgentment. Serà, sigui quin sigui el beneficiari, un guardó del tot merescut. Els grans diaris del país (els tres primers dies de vida de l'Ara, fan patxoca!) han estat nominats per a la candidatura a Millor Comissaria. El mateix que la nostra totpoderosa televisió, amb el festival dels blocs electorals com a apoteosi final d'uns anys (amb honroses excepcions com l'Adeú Espanya) per oblidar. També hem considerat que el digital e-noticies, sempre amatent a intoxicar contra els més febles mereixia sense dubte un lloc d'honor. Tanca la llista l'emissora radiofònica del comte de Godó, portaveu d'algunes de les veus corals més útils a l'autonomisme.

Els lectors han volgut que precisament algunes d'elles siguin distingides amb la nominació a l'altra categoria, la de Millor Inspector. L'exdirector de La Vanguardia i degà de la brigada Lluís Foix ocuparà una de les cinc places, acompanyat del seu col·lega al servei comtal Màrius Carol. El duet matinal format per Josep Cuní i Pilar Rahola (de republicana a enamorada d'en Mas) ha rebut a darrera hora un important impuls: els seus espectacles diaris agraden molt a alguns dels lectors. Finalment, l'expressió sempre mel·líflua d'un altre home dels Matins, l'Antoni Puigverd, ha merescut també l'estima de molts de vosaltres. Tenim, doncs, un mes per votar i triar els nostres premiats. La brigada de narcòtics no descansa. Nosaltres tampoc hem de perdre l'oportunitat de denunciar festivament les seves males arts.

Comentaris

  1. Ja he votat. La veritat és que no ha estat una tria gens fàcil, sobretot en el segon cas, on els mèrits són molt compartits.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Catalunya, dona maltractada (#marxemja)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas