Obsessions malaltises d'un president

Barcelona
Riiing, riiing, riiing. Sandro, desperta. Avui has d'anunciar un gran acord al món. Sí, sí, ja vaig, en Laporta es llevava molt més tard. Era un dropo. Que voldràs esmorzar? No prenc res abans de sortir de casa. En Laporta menjava ou ferrat amb cansalada. Així està, com un bacó. Ja tens les claus del cotxe? No, vaig en transport públic. És que en Laporta portava un vehicle de luxe. Era un malbaratador. Quan vénen els dissenyadors a redecorar el teu nou despatx? Em penso que demà. Faran un espai sobri. En Laporta tenia un mal gust insofrible. Corre, no facis esperar el representant d'aquell jugador. Tranquil·la, jo sempre arribo puntual arreu. En Laporta era un informal que sempre feia esperar tothom. Sobretot cuida les formes. No pateixis, sóc fi i educat. En Laporta es comportava com un troglodita.

Toc, toc, toc. Puc passar. Oi tant, passi, passi. Segui en el divan. Com és que gairebé no parla? És que en Laporta era un autèntic xerrameca. D'eu n'hi do com està l'economia del club, no? Dèficit estratosfèric. És que en Laporta deia que hi havia beneficis. Ha ensorrat l'economia del Barça. Felicitats per l'acord de patrocini amb l'exemplar democràcia qatarí! Gràcies, és que en Laporta tancava acords amb l'Uzbekistan. Això si que era impresentable. Com ve sap, doctor, els dos països se semblen com un ou a una castanya. President, potser fer propaganda d'un estat on els drets humans es trepitgen diàriament no és el millor exemple, no? Però és que en Laporta establia acords amb organitzacions internacionals humanitàries com Unicef. Era massa tou. Vol dir que no fa un gra massa de comparar-se tot el dia amb l'expresident? Potser sí, però és que en Laporta sempre parlava d'en Núñez. Uf, em penso que aquest malalt em donarà molta feina...

Comentaris

 1. Se semblaran com un ou a una castanya però aquest novembre Uzbekistan ha estret molt els llaços amb Qatar amb una visita d'alt nivell:

  http://www.qnaol.net/QNAEn/Local_News/Politics1/Pages/UzbekPresidentVisitsQF24112010.aspx

  La única diferència real entre els 2 estats és que Rosell no feia negocis a Uzbekistan.

  ResponElimina
 2. Aquest tio està sonat...
  la culpa dels socis però...

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Catalunya, dona maltractada (#marxemja)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas