Apadrina un diputat de CiU!


Sempre ha estat en mans de la federació nacionalista. Ara, però, Solidaritat Catalana els ho posa més fàcil que mai. No cal ni que prenguin la iniciativa. En els propers mesos, en data encara per determinar, el Parlament de Catalunya votarà la Llei de Declaració de la Independència de Catalunya. Una lectora d'aquest bloc ens ha fet conèixer la campanya en marxa que suggereix apadrinar un diputat de CiU per tal que, el gran dia que, després de tres-cents anys, el Parlament de Catalunya decideixi si vol o no recuperar la plena sobirania, no fallin ni als seus electors ni a la resta dels ciutadans del seu país.

Per a bons patricis s'uneix a aquesta iniciativa i facilita la tramesa d'un missatge al diputat escollit. Podeu fer-lo arribar a la bústia de cada diputat al Parlament a través del mateix web de la cambra, clicant aquí. Només cal que enganxeu en l'espai corresponent un missatge personal o bé el que us proposem tot seguit:

Il·lustre senyor diputat/da,

Coneixedor de la vostra responsabilitat davant la propera votació al Ple del Parlament de Catalunya de la Llei de Declaració de la Independència, vull fer-vos arribar l'escalf de la ciutadania del nostre país davant aquesta oportunitat històrica de recuperar la sobirania plena.

Teniu l'oportunitat que el vostre nom figuri entre els dels pares de la pàtria en una Catalunya lliure, tot seguint veus tan reconegudes com les de l'expresident Jordi Pujol. Tant de bo sapigueu fer-vos dignes del vostre país.

En aquest enllaç teniu la relació de diputats i diputades del Grup Parlamentari de Convergència i Unió en la present legislatura. Clicant cada nom trobareu la seva biografia i activitats. Trieu i remeneu!

També podeu fer difusió de la campanya i de les mobilitzacions que es preparen per al dia de la votació fent una piulada a twitter amb les etiquetes #apadrinals i #prenemlaciutadella.

Comentaris

 1. Realment aquesta és una de les imbecilitats més grans que he vist emergir des de l'independentisme "explícit" o com li volgueu dir. I mira que en 26 anys de militància independentista n'he vistes de tots els colors...

  Elies

  ResponElimina
 2. Doncs jo ho trobo genial! Per segon cop a la història (crec que ERC ja va fer alguna cosa així quan eren independentistes) la independencia depèn d'una votació. I si el dia abans es dona llibertat de vot i fan un acte de rebelió!!

  ResponElimina
 3. Ho trobo molt bé aquest treball, treball esforçat que obliga a hores de preparació, empenta i claretat d'idees.
  A continuació, faig la gestió i ho copio per fer-ne cadena. Bravo!

  A l'anònim: Gràcies per autoqualificar-te tan clarament!

  ResponElimina
 4. Crec que encara que algú pugui pensar que es una imbecil·litat i encara que ho fos, es una manera de "punxar-los", de que vegin el que el poble vol i que si n'hi ha algun que de tant en tant rumii un xic, per variar, es doni compte del moment actual i de la responsabilitat que hi te o hi pot tenir.
  Crec que tots i cada un de nosaltres, els independentistes, en totes i cada una de les nostres converses sobre qualsevol tema, tindríem encara que ens féssim pesats d'afegir-hi una breu referencia sigui al espoli, a la persecució lingüística, o a qualsevol de les injustícies que patim. Quant a mi em comenten quelcom de les manifestacions del països àrabs sempre deixo caure "... i aquí que esperem...".

  ResponElimina
 5. He sentit una gran emoció en obrir avui el blog! quina bona feina! gràcies Grenollacs!
  la idea és molt bona perquè permet a la gent participar des de l'ordinador, costa molt bellugar-los del sofà i que vinguin als actes!
  Estem treballant com a boijos, amb molta il·lusió, per les municipals, aquestes respostes ens donen molta empenta! Gràcies!

  ResponElimina
 6. Jo crec que totes les iniciatives envers la independència mereixen com a mínim un respecte. Podem estar o no d'acord, però desqualificar d'aquesta manera no em sembla gaire encertat. A més, qui pot identificar la imbecil·litat sinó aquell que l'ha experimentada?. Una persona cega pot classificar els colors? els pot descriure? No. Doncs això: un imbecil sap el que es o no la imbecil·litat. Com un malalt de càncer sap el que es el càncer.
  Ja tenim un altre conclusió: La gran Merda còsmica te la capacitat de créixer gracies a la imbecil·litat d'alguns.
  I que consti per a tot el personal que jo, un ésser humà com qualsevol més d'un cop hi fet l'imbecil. Moments de debilitat...

  ResponElimina
 7. Hhahahha... jo he votat la psicòloga. Per cert... el col.legi oficial de psicòlegs no ha dit res...

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Col·locats els regiments cal identificar la cinquena columna (#prouespoli)