Desgavell patrimonial

Sepulcre dels Cardona a la canònica
No és que tingui un gran coneixement de la gestió del patrimoni immobiliari de la Gestoria. Però m'hi ha fet pensar aquests dies la proposta del conseller Mas-Collell (em penso que ben aviat el podrem considerar com el veritable rei de Polònia) en relació a la possibilitat que la Generalitat hagi d'alienar una part del seu patrimoni per tal d'obtenir liquiditat. En sentir-lo, immediatament, el meu cap ha establert una relació claríssima amb una experiència meva recent. Fa unes poques setmanes, el responsable d'una entitat important del món de la Cultura em parlava justament de la impossibilitat d'aconseguir que algú de la Gestoria es fes càrrec d'un immoble d'uns 500 metres quadrats situat al bell mig de l'Eixample de Barcelona. Ep, al bell mig, a centenars de metres d'una de les zones més cares de la capital catalana.

I no és que l'immoble estigui mal llogat a preu baix. No, no. Està abandonat. Completament abandonat, tret d'una petita part. Que no se n'enterin els okupes. És un autèntic magatzem de mals endreços. El meu interlocutor m'explicava amb cara de total incredulitat, no més gran que la meva, que els darrers anys s'hi havia adreçat per escrit dues vegades al Departament responsable d'aquell espai i encara no havia rebut resposta. Deu ser que tinc mala sort i conec l'únic cas. Si no és així, si us plau, algú podria posar una mica d'ordre i racinalització en aquest caos, abans de començar a malvendre el patrimoni de la Generalitat?

Comentaris

  1. Què trist. Poques competències i recursos que tenim i els nostres polítics són incapaços de gestionar-los correctament. Això demostra la seva absoluta mediocritat.

    ResponElimina
  2. Vendre immobles ara, com està el mercat, és una bona decisió. Sense cap mena de dubte és el millor moment.
    Donem gràcies a tenir un govern tant llest.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Col·locats els regiments cal identificar la cinquena columna (#prouespoli)