Duranlàndia no ens reconeixerà mai

El mateix dia que el president Jordi Pujol (l'home de sobtada clarividència) afirmava, ras i curt, clar i català, que "van a fotre'ns", cridava l'atenció sobre l'escassetat dels arguments existents a hores d'ara per no reclamar la independència i marcava l'accent sobre la seva viabilitat econòmica (recordant només a continuació l'existència de dificultats polítiques per assolir-la), l'amic de tots els bons patricis Josep Antoni Duran i Lleida profetitzava des dels mitjans audiovisuals d'El Mundo, a preguntes del mateix Pedro J. Ramírez, que cap país de la Unió Europea reconeixerà una Catalunya independent. Són les dues ànimes de l'actual Bipartit, davant per davant. És difícil aconseguir una divisió més profunda de parers al si de la federació que diu que ens governa en un sol dia. Sé que pensareu que sóc dolent, però, podríem dir-li Dragon Khan nacional?

No hi ha dubte, com ell mateix no s'està de recordar-nos, que el calb de la Franja parla amb ple coneixement de causa, a mig camí entre el desig i el convenciment. Per alguna cosa ha deixat en mans de funcionaris espanyols l'actual representació de la Gestoria a nivell europeu. Insisteix en una suposada divisió entre nacionals catalans i espanyols al nostre país que, segons sembla, només es produirà si no es fa el que volen els segons (perquè els primers som considerats uns imbècils disposats a acceptar el que manin els bons, és a dir, els seus). No es pot descartar, però, que l'enèssim estirabot espanyolista d'en Duran tingui a veure amb les dificultats de la seva colla al Parlament, principalment de la situació patètica en la qual es troba la seva mà dreta i Falsa Psicòloga. En definitiva, és el que passa quan centenars de milers d'independentistes catalans voten el senyor Duran i Lleida i el fan portaveu de la comissió d'Afers Exteriors del Congrés espanyol.

Comentaris

 1. De la sobtada clarividencia d'En Pujol i de tots els ancians els francesos en diuen: "Ne pas mourir idiot"

  ResponElimina
 2. Duranlandia. El Club selecte dels Duran. Club tan selecte que no deu tenir gaires inscrits, a jutjar de les glories politiques que exhibeix al Govern dels Millors: Fernandez Bozal, Joana Ortega. Se salven Nuria de Gispert i JM Pelegrí. Em sembla que no n'hi ha més d'UDC.
  El President té un bon circ davant de la seva taula. El Club Duranlàndia li ha de ser un pes insuportable. Jo crec que si fes un gest definitiu d'apartar-se'n, deslliurar-se d'aquest Club, guanyaria molta més capacitat de maniobra. Es clar que també cal tenir present el llast "Millet-Osacar" i el que pengi...

  Déu n'hi do de polítics....!! No cal fer-los la prova del cotó, no....

  ResponElimina
 3. Algun dia tindràs de rebuscar tots aquests comentaris per dir-nos el que feia i deia en Duran el 2011. Aleshores aquest home serà el mes catalanista del mon català i des-de el seu lloc de ministre del estat de Catalunya, o vicepresident, continuarà dient burrades i ficant-se on ningú el demana, nomes ens el traurem de sobre quant en Fraga es mori i a ell l'hi agafi una compondria que l'impedeixi deixar de plorar.

  ResponElimina
 4. El calb de La Franja?
  Hohoho, molt bona.
  Ha faltat el "jo vull ser ministre" o més ben dit "Yo quiero ser ministro"

  Salut!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas