L'Hereu l'espífia un parell de vegades...

Trenet de Can Rull (Sabadell)


Aquest senyor se suposa que és un demòcrata. Però, en realitat, quan hi grates només suaument, resulta que no. És el que els passa als espanyols. A la immensa majoria. Que abans de demòcrates són espanyols. Per això han construït la història patètica que tenim al darrere. Aquests dies la feblesa democràtica de l'alcalde Jordi Hereu es fa palesa de manera punyent. Només dos exemples. L'home ha llançant la guàrdia urbana a multar meses de votació al carrer de la Consulta sobre la Independència del 10-A i ha impedit que es pengin bandoleres cridant al vot. Té els sants pebrots d'al·legar que no es pot fet propaganda electoral fora dels comicis oficials. Però no quedàvem (versió oficial PSC) que aquestes consultes són una farsa? És el mateix individu que va reconèixer (imagineu-vos la realitat) que es va gastar més de tres milions d'euros en organitzar i fer publicitat institucional del seu immens referèndum-fiasco sobre la reforma de la Diagonal.

Ara es nega no a col·laborar, sinó simplement a permetre que la societat civil barcelonina faci realitat una Consulta ciutadana a la capital del país. Barcelona sóc jo, deu pensar. Com Lluís XIV de França, el Rei Sol. La veritat és que ell no és rei però si que està sol. No sol d'astre, sinó sol de solitud. Aquests dies s'ha quedat més sol que la una perseguint un mitjà de comunicació. El millor diari digital d'informació del país. No li ha agradat com va informar sobre el fosc afer Vilaró. Per això, més sol que la una, continua endavant amb l'acusació contra el missatger davant els tribunals. Des d'aquí, tot el suport i tota la força dels bons patricis a Vicent Partal i a tota la gent de Vilaweb. Quan de l'Hereu i la seva candidatura agonitzant no quedin ni les restes de la vergonya en el record (menys encara en l'Espanya del seu cor), vosaltres continuareu fent la vostra magnífica tasca periodística al servei del nostre país. Endavant!

Comentaris

  1. Si vols enfonsar qualsevol cosa de manera elegant, posa un socialista al capdavant (rodolí)

    ResponElimina
  2. Per no parlar de l'autobombo que des de fa messos l'Ajuntament de Barcelona està fent a compte dels pressopostos municipals (autobusos, papers a cada porta, encartes a diaris, etc) per "engrandir l'obra d'aques gran democrata" que es el Sr. Hereu (futur ex-alcalde, espero)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas