Els trobo a faltar

Cornudella de Montsant
Essent com són la majoria d'ells independentistes de pedra picada, ara els trobo a faltar. I molt. Van posar tot el seu enginy a la xarxa per ensorrar el Tripartit. Un objectiu que es va demostrar ben lloable. Posaven al descobert totes i cadascuna de les seves contradiccions de manera punyent. Quines cròniques de desgovern! Amb una efectivitat notable. Denigrant-lo sense contemplacions. Agrament. Amb tota la bilis possible. De vegades una mica enfollits, però gairebé sempre brillants. Com si necessitessin descansar, una vegada acomplert l'objectiu, han desaparegut del mapa. I és una veritable llàstima.

Em pregunto si no seria això el que aquests independentistes de pedra picada haurien d'estar fent ara mateix, abatut el Tripartit, amb l'autonomisme. Per a d'altres bons patricis ja era l'absoluta prioritat abans, però ara, morta la fera, estaria francament bé que s'hi afegissin. L'autonomisme és el veritable monstre a abatre. La misèria que provoca al país. El fet que estigui ensorrant inexorablement l'economia catalana, cada dia menys competitiva. Amb set-cents mil catalans a l'atur i una administració pròpia lligada de mans i peus movent-se desesperadament a les palpentes. Ara, si hi fossin, les seves eines esmolades farien un bé tan gran a la causa! Torneu, si us plau, acabades les vacances, amb un nou objectiu. L'objectiu comú de denunciar l'autonomisèria.

Comentaris

 1. Independentistes de pedra picada?
  no sé si ironitzes bon patrici, suposo que sí

  els darrers temps del 2n tripartit, les crítiques amb caire independentista més ferotges, dirigides sempre a Erc, (al Psc o a Icv no haguere calgut) mai vai tenir la sensació que foren sinceres, ans eren fruit d'una estratègia calculadissima, missils madiàtics del submadí convergent

  Ara no tornaran pas, i encara menys per a desgastar la inacció de govern dels seus, ... llur independentisme de lloca va covant els ous de la inoperància i la bona taula, i qui dies passa anys empeny
  Caldrà una bona secsejada, un factor extern, una provocació, aleshores s'encendran altre cop les fogueres

  ResponElimina
 2. Es nota una davallada a tot arreu, als mitjans de comunicació ja es torna a parlar mes de qui ha matat a la dona que del que ens continua robant l'estat central, al Faxabook els grups independentistes estan amb la punta del llapis trencada, a www.4Barres.cat la gent hi entra però no comenta gaire be res, en aquest mateix bloc hi han menys respostes.
  Es el que ja sabien que passaria en els "Mandriles", una foguerada, una esbufegada i a treballar, qui tingui feina, que som catalans.
  Cal esperar desprès de les municipals?, si, es clar i després esperarem al costat de'n Mas les generals, hi haurà una altre bafarada de catalanistes emprenyats i esperarem que la propera generació agafi el relleu, però això ja ni ho podrem veure.
  Porca misèria, diuen a Itàlia, Puta Ejcanya aquí.

  ResponElimina
 3. Jo em decanto per pensar que cal un focus divulgatiu del que s'estigui preparant, del que es pugui estar coent. El SI no respira publicament? Les institucions privades -Òmnium, IEC, etc.- ja no respiren? Cap diari no se'n fa càrrec de divulgar què hi ha? Tothom cedeix el pas al President? Si és això, aquesta no és la manera de fer, al meu entendre. Ha de ser el poble el qui arrossegui la Gestoria, no? Just el que deia l'Oriol Pujol: "L'Adm. sempre va dues passes enrere". És lògic! Si el client no demana al cuiner què vol dinar, el cuiner no sabrà mai què preparar...

  TORNEM-HI !!!!

  ResponElimina
 4. Se'ls veu el llautó...
  Tot i això, continuo donant a CiU quatre anys perquè s'acabin d'escaldar el cul i es posin en camí d'una vegada per totes.

  ResponElimina
 5. Les urnes van parlar. Ara cal deixar que les aigües s'asserenin. Que els votants anirant paint els fruits del seu vot. Jo mateix vaig patir una decepció, anunciada, del resultat de SI. I poc després en Laporta me'n fot una altra. Tornarem a explicar-nos. Sense desànims. No caiguem en el sectarisme. Sobretot. Alguns amics meus van votar CIU per "fer fora els socialistes".http://marallegons.blogspot.com/

  ResponElimina
 6. Amb la desactivació de la Brunete anti ERC queda ben palès que no eren més que uns servidors de CDC. Ells passaran però ERC romandrà.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas