Un Borbó devorat per la seva cort

Seu Nova de Lleida


Si en alguna acció conjunta (a més de en el propòsit de camuflar la nostra submissió i el mal que ens provoca) han reeixit durant els darrers trenta-cinc anys els mitjans de la Brigada de Narcòtics ha estat en l’operació de maketing contínua, per terra, mar i aire, de la pútrida monarquia borbònica. L’èxit ha estat total i, tot pintant de verd el pedigrí clarament franquista del personatge, del gran padrino de la dinastia, les masses es declaren avui a Espanya, segons totes les enquestes, si més no, molt majoritàriament juancarlistes. De fet, tampoc no cal un esforç massa gran, l’arquitectura legal construïda pels (mals) pares constitucionals ens va deixar una monarquia que és completament impossible abatre per les vies legals (més enllà que els indignats aconsegueixin una revolució total, que no sembla).

Desagraït, com no pot ser d’una altra manera, ara el Borbó està enfadat amb la seva cort d’aduladors (els acusa de voler-li clavar un pi al ventre: algú podria explicar una afirmació tan surrealista?!). S'indigna amb els mateixos mitjans que han cuidat la seva imatge amb la més burda idolatria. Contra els mitjans que han censurat una i mil vegades qualsevol aspecte de la realitat que pogués malmetre la percepció pública del seu benèfic regnat. Ara, alguns d’aquests mitjans insisteixen en la mala salut reial. Com si fossin víctimes de la seva pròpia missió històrica al servei de la monarquia, com si volguessin fer efectiva, d’una vegada, la continuïtat de la dinastia en el nou rei Felip VI. Serà la darrera contribució de l’actual cacic a l’arrelament de la seva dinastia. Amb la seva propera desaparició, els Borbons assoliran plenament l’objectiu que projecta encara la seva ombra pestilent sobre la història espanyola contemporània.

Comentaris

  1. I, el divertit del tema és que aquesta nit he somniat com a continuació del mateix tema que publiques avui, he "viscut" la independització de Catalunya per mèrits propis nostres! Pacíficament, enginyosament. Coordinació entre els "errors" il·legítims de la Constitució espanyola i denúncies als Tribunals Internacionals pels abusos constants en contra de Catalunya des de fa 300 anys.
    No ens enganyessim pas! Ho aconseguíem pel potencial econòmic que tenim per la UE i per uns fàstics pel franquisme actiu espanyol.
    Serà veritat? Serem una República de Catalunya finalment? És qüestió d'anar enllestint la nostra Constitució actualitzada de la de fa més de 300 anys. No fos que se'ns fes tard...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas