Cent mil gràcies

S'Agaró
Amb l'exactitud sempre relativa que permeten els comptadors a la xarxa (sempre susceptibles d’atac i manipulació), sembla que ja es pot afirmar que aquest bloc acaba d'arribar a les seves primeres cent mil pàgines vistes. Ha estat més d'un any, gairebé un i mig, de píndoles diàries. De vegades suaus, altres més enverinades. De present, de passat i de futur. Que els lectors heu entomat amb alegria per a ajudar-me amb la vostra resposta a arribar fins aquí. Cent mil gràcies a tots els que, anant encara una mica més enllà i fent despesa del vostre temps, heu volgut compartir els pensaments amb l’autor a través dels vostres comentaris, arrauxats i assenyats (de tot n’hi ha a la vinya del Senyor), en aquest trajecte conjunt cap a la llibertat plena del nostre país.

Des de la xarxa els independentistes contribuïm modestament a mantenir la iniciativa en el pensament, la discussió i el debat, la falta del qual (sorprenentment) tant sovint ens retreuen els nostres enemics (i que desgraciadament serveix també per fer-nos mal en una divisió que ens fa perdre l’únic nord), però que són vies absolutament imprescindibles per continuar esperonant els sobiranistes fredolics majoritaris i per a consolidar una majoria social (que ja hi és) partidària de la nostra independència nacional. Per a les cent mil visites següents només se m’acut una recepta: unitat en l’objectiu. Com diuen aquelles paraules d’una cançó d’en Titot (que, de tant que m’agraden, potser posaré en un lloc preferent d’aquest bloc): en un poble oprimit, en un poble ocupat, no hi ha més bandera que la llibertat.

Comentaris

 1. Felicitats per les 100.000 visites i per la qualitat del teu blog!

  ResponElimina
 2. Granollacs fa temps que gaudeixo dels teus escrits. Has d'estar orgullós del teu treball, el qual t'agraeixo. Bon treball i endavant!!

  ResponElimina
 3. Enhorabona Granollacs, és el primer que faig cada dia, tot preguntant-me "- a veure que ha escrit avui..." Ara, a per les 200.000 !!!
  JQM

  ResponElimina
 4. Un dels meus blogs favorits! Enhorabona!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)