Obertes les votacions als Premis BN 2011!

Avui comença el mes de desembre, el darrer de l'any 2011. I això vol dir que toca als lectors d'aquest bloc votar la segona edició dels Premis Brigada de Narcòtics. Com bé sabeu, els que distingeixen a aquells que, tot esforçant-se a confondre el personal amb camins impracticables, assumeixen la defensa de l'autonomisme actual i s'atrinxeren intel·lectualment per evitar l'arribada, d'altra banda inevitable, del dia de la independència del nostre país. Aquest any la nominació de precandidatures, cal dir-ho, no ha estat gaire animada. Suposo que la campanya electoral de les eleccions espanyoles ha concentrat bona part de les energies i de l'interès dels lectors del PBP. Espero, però, que les votacions finals concitin més interès. Perquè el país, enmig de les xacres de l'autonomisèria, viu moments força determinants, temps que marcaran el futur de les properes generacions de catalans, i la batalla del discurs, del relat guanyador que dirien ara els comunicadors, serà fonamental.

A tenor de les vostres propostes i del criteri de l'autor d'aquest bloc, els candidats a la categoria de Millor Comissaria seran els dos grans mitjans en paper: El Periódico (en particular, pel seu editorial contra la Consulta sobre la Independència a Barcelona) i La Vanguardia, guardonada ja en 2010; les emissores RAC1 i Catalunya Ràdio (principalment, per les virtuts intoxicatives d'alguns dels seus respectius espais d'opinió) i la pàgina digital e-notícies. Pel que fa a la categoria de Millor Inspector i després d'una tria certament difícil (teniu les seves peces/intervencions de confusió massiva més destacades a la columna  situada a la dreta d'aquest bloc), els cinc candidats seran, per ordre alfabètic, José Antich, Francesc de Carreras, Enric Juliana, Valentí Puig i Antoni Puigverd. Endavant, doncs. Tothom a votar i a difondre l'existència d'aquests premis tan ben merescuts pels seus candidats! El primer dia del 2012, entre tots, proclamarem els guanyadors.

Comentaris

 1. Ja he votat!!

  endavant les natges!!

  despertaferro!!

  ResponElimina
 2. Podríem afegir la Núria de Gispert en aquesta llista de millor inspector?
  I deixeu-me dir, Espanya ens roba.

  ResponElimina
 3. Ja he votat.

  PS: Espanya ens roba
  PSS: Espoli fiscal
  PSS: Pipi i caca

  ResponElimina
 4. A mi tb m'ha impactat molt que la Presidenta del Parlament, que parla un catala infecte, faci callar als diputats per emprar expresions com "espoli" o "espanya ens roba" seguint les ordres de l'escoria genocida anticatalana. Parlant clarament, la presidenta del parlament defensa mes els que ens voldrien veure morts (la de cops que ho han intentat) que els que parlen clar i defensen els nostes interessos.

  la meva:

  1) Gispert, la mamarratxa antidemocrata i pro-espoli

  2) Antich embogint quan les enquestes no diuen el que el Conde vol.

  3) Francesc de Carreras, tot el que escriu put a la mateixa cosa: la quadra d'una caserna africanista.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)