Els treballadors públics també podem dir prou: vaig passant

Ja ho he fet. Feia temps que hi pensava. Després, vaig veure que el subrgup de Solidaritat Calatana al Parlament n'havia fet la proposta, en relació a les retribucions dels parlamentaris. I aquests dies ha començat finalment la campanya Diem prou, encapçalada per la valenta parella de restauradors de Siurana, la Maria i l'Andreu. Però, no només les empreses i els autònoms poden tirar pel dret. També podem fer-ho els treballadors públics. Per això, i per fer un homenatge a aquests bons patricis del Priorat, he decidit adreçar una sol·licitud al secretari general del meu Departament per comunicar-li que jo també dic prou i que vull que els meus impostos (en concret, l'RPF que em retenen cada mes) els gestioni només l'Agència Tributària de Catalunya. Us deixo aquí el fragment essencial del meu escrit i també l'enllaç al model de sol·licitud, per a tots aquells que el vulguin presentar al registre. És un gest que no costa res i donarà testimoni de que tots plegats diem prou:

"Manifesto

Que considero l’espoli fiscal al qual som subjectes els ciutadans de Catalunya la primera causa de la nostra actual situació de penúria econòmica i social, amb índexs d’atur i pobresa que ens posen a la cua d’Europa.

Que, davant la situació a què ens veiem abocats, el Govern de Catalunya té com a primera obligació la de destinar tots els recursos possibles a combatre la misèria, fomentar l’ocupació i mantenir la qualitat dels serveis públics per subvenir a les necessitats dels seus ciutadans.

I pel que he exposat

Sol·licito

Que el Departament ingressi a partir d’ara a l’Agència Tributària de Catalunya i no al Ministerio de Hacienda del Reino de España totes les quantitats de les quals fa actualment retenció a la meva nòmina en concepte d’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques."

Comentaris

 1. Ara mateix ho passo a tots els meus amics i parents per a que en facin còpia i ho segueixin.
  Feia dies que ja sentia campanes sobre aquest punt. Tal com diu el nostre amic Granollacs hi ha un punt de no retorn i ara ja ha sonat.

  Els qui tinguin dubtes poden pitjar l'enllaç de la campanya "Diem prou" marcada abans per en Granollacs.
  SUPERBRAVO!!!!

  ResponElimina
 2. El problema és que a la major part de la gent això li sona malament, li fa por i si ho proposes a l'empresa se senten els riures a km a la rodona :(

  ResponElimina
 3. No se com fer-ho si soc autònom. Si algun cop no pago m'embarguen el compte.

  ResponElimina
 4. Si ets empresari o autònom tens la capacitat legal de fer els teus ingressos a l'agència tributària catalana. Hi ha una escletxa legal. Ves a Diem prou i ho trobaràs!

  ResponElimina
 5. Tots els que volgueu dir prou contacteu amb info@diemprou.cat des de allà ens podem coordinar tots i rebreu l'assessorament que necessiteu.
  Tots els valents ho hem de fer junts!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Catalunya, dona maltractada (#marxemja)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas