Gràcies a Blogger m'he fet independent


Avui seré més breu de l'habitual. Com bé sabeu, fa uns dies, a traïció, Blogger ens va encolomar vulguis que no als blocaires catalans el domini .es. Com podreu suposar, a mi, això de la imposició dels símbols espanyols mai m'ha agradat. De fet, puc dir que des de que a casa ens varem comprar fa sis anys el primer cotxe mai no hem lluït la E del país veí. Ara es tracta, sembla, de tenir-nos ben controladets sota un paraigües estatal. I d'aplicar-nos, arribat el moment, la censura que calgui i quan calgui. D'entrada, gràcies als bons serveis de Vilaweb, vaig poder fer desaparèixer ràpidament el sufix indesitjat amb un pegat provisional. Avui, finalment, m'he decidit a gratar-me la butxaca i a adquirir (més d'una vegada m'havia passat pel cap) un domini propi .cat. A partir d'ara, doncs, encara que escriviu la meva vella adreça sereu redireccionats al nou www.perabonspatricis.cat. Així que, moltes gràcies, Blogger, m'heu ajudat a fer el pas.

Comentaris

 1. Enhorabona pel teu nou domini .cat

  Res d'imposicions espanyolistes !!!

  ||*||

  ResponElimina
 2. Benvingut al club del domini .cat! Calia fer aquest pas, perquè, de passada, permet fer més pes els que usem el nostre domini.
  La situació de Blogger ha estat difícil i dura. No ha estat una voluntat de voler-nos espanyolitzar, no. Ha estat una necessitat de posar al descobert els qui usen el .com impunement posant-hi coses en que la policia els cal poder perseguir. S'havia tergiversat l'ús comercial del .com pel d'acollir-se a l'anonimat mundial per poder-hi posar coses realment perilloses per la bona convivència mundial.

  En qualsevol cas, aprofito la situació que s'ha creat per felicitar el gran treball que van iniciar una certa quantitat de voluntaris per crear el nostre domini .cat. Sense aquest recurs, que ara ens resulta tant i tant útil, ara no podríem fer res per poder-nos manifestar legalment i lícitament com aquest web o tants altres que usem amb total naturalitat.

  ResponElimina
 3. Granollacs, l'enhorabona per fer el pas! Jo dec ser més garrepa que no em pensava, perquè no se m'ha acudit de fer una opció de pagament. Hi havia la possibilitat de traslladar el meu blog a wordpress, i ho he fet. Admeto que tu ho has fet més bé -¿com és que sempre hi ha algú que ho fa tot millor que jo? Brrrr! Si un dia wordpress em dóna una sorpresa desagradable, ja sé cap a on l'he d'envelar.

  Una abraçada.

  ResponElimina
 4. Jo crec que el problema no és que ens vulguin fer espanyols, és que simplement es pensen que ho som i és així mentre estiguem dins de l'Estat per molt que ens pesi. El problema és no tenir estat propi!!! També crec que la posició de treure el .es com tants hem fet no està malament perquè se n'adonin.

  ResponElimina
 5. Pel meu blog vaig comprar domini des del principi.

  El .cat valia 70€ i el .com 12€.

  Us deixo que esbrineu el que vaig acabar comprat.

  ResponElimina
 6. L'avi Joaquim (que el que diu a dalt es il·legible... o potser ara no siguen una web?)

  Jo en tenia dos de blocs, privats, i els soc esborrat tots dos desprès de haver traslladat el seu contingut a WP.
  Seria interessant que ens expliquessis con traslladar el format i tot el contingut a una web .cat i aixi fer-ho definitiu.
  Salut.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Catalunya, dona maltractada (#marxemja)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas