Ves al contingut principal

Un exemple de perquè faré vaga

Sí, sí, els sindicats molt malament. I què hem de fer sinó aprimar-nos. I que tots hem d'acceptar que vivíem per sobre de les nostres possibilitats. I tal i tal. Però, amb la millor voluntat, quan veus el que continuen fent els saquejadors públics, no pots evitar les ganes de plantar-los (una mica) cara. Perquè mentre retallen un 15% del salari als treballadors interins de la Gestoria, continuen promocionant els seus amb una immoralitat suprema. Perquè, una pregunta voldria fer-li, conseller Pelegrí. És amiga, parenta o companya de partit? Us deixo com a testimoni el següent anunci publicat aquests dies al portal de la Generalitat. Es tracta d'un lloc de treball al qual li podem calcular una retribució propera als 40.000 € anuals:

"ARP056-12 Responsable de polítiques transversals i d'igualtat de gènere, A1-24.1, al Gabinet Tècnic de la Secretaria General del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (20.03.12)

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha de cobrir el lloc de Responsable de Polítiques Transversals i d’Igualtat de Gènere, subgrup A1-24.1, adscrit a la Secretaria General, d’acord amb les dades que s’especifiquen a continuació:

Descripció del lloc

Nom lloc de treball: Responsable de Polítiques Transversals i d’Igualtat de Gènere
Grup i nivell: A1-24.1
Unitat directiva: Secretaria General
Localitat: Barcelona
Centre de treball: Serveis Centrals
Jornada: 37,5 h/setmanals
Horari: normal

Requisits

- Ser funcionari/ària del cos superior d’administració de la Generalitat de Catalunya o de qualsevol cos especial de la Generalitat de Catalunya, subgrup A1
- Certificat de nivell de suficiència de català (Nivell C) de la Direcció General de Política Lingüística o equivalent

Funcions del lloc

- Coordinar l'execució i fer el seguiment de les actuacions en matèria de polítiques transversals de dones en l'àmbit del Departament
- Dur a terme la interlocució tècnica amb l'Institut Català de la Dona i amb la Direcció General de la Funció Pública en matèries d'igualtat de gènere
- Impulsar accions orientades a la sensibilització vers la igualtat entre homes i dones
- Proposar i definir indicadors d'impacte de gènere en l'àmbit de les competències del Departament
- Vetllar per la integració de la perspectiva de gènere a tots els nivells d'intervenció i a totes les fases de programació, mitjançant l'anàlisi de les diferents repercussions que una actuació o política poden tenir sobre dones i homes
- Proposar i coordinar iniciatives del departament que tinguin com a objectiu impulsar programes interdepartamentals
- Coordinar i informar la participació del Departament en plans interdepartamentals impulsats per altres departaments
- Elaborar informes de síntesi sobre el compliment de les diferents polítiques transversals
- Altres funcions de naturalesa anàloga que se li puguin encomanar

Aspectes que es valoraran

- Coneixements en Ciències Econòmiques
- Coneixements d’anglès nivell mitjà
- Coneixements de programació pressupostària
- Coneixement sobre polítiques transversals i governança
- Coneixements de planificació estratègica i orientada a resultats
- Coneixements en formulació
- Experiència en planificació estratègica
- Experiència en polítiques de gènere
- Experiència en programació i anàlisi econòmica"

Comentaris

 1. En començar la lectura, jo creia que anaves pel comentari pel qual se'ns culpa que tothom tirava de beta fa cinc o deu anys. M'he fixat amb aquesta frase perquè em molesta que em diguin si un ermità tira de beta o no.... Els qui han tirat de beta són els banquers i polítics, que han malversat fons públics, sigui del partit que sigui. No poden tenir cap mena de legitimació acusar-nos de tirar de beta a nosaltres, treballadors totalment controlats.

  Però, no. Veig que aquest escrit no va per les víctimes dels qui han tirat de beta de veritat, sinó que va per un altra que sí vol seguir tirant de beta, encara que ja gairebé tot del seu voltant ja està prou cremat. I, és que llegint aquesta convocatòria, arribo a la conclusió una vegada més que és una plaça a dit per a una persona normaleta sense cap especialització gaire excepcional.
  Dins de les meves batalletes, una vegada (perdoneu que no m'aguanti de dir-ho!) em vaig presentar a una convocatòria d'aquestes fetes a mida i que jo la superava en molt. Després de passar tots els exàmens seguien sense poder-me apartar. Reduint molt i molt l'explicació de les peripècies en les que em van fer passar i seguint aprovant molt sobradament, em van convocar a una reunió de tribunal format per catorze persones, totes persones bastant destacades entre professionals, càrrecs i polítics. Catorze! Van parlar tan clar com l'aigua i em van dir que aquella reunió no estava existint. Evidentment, la plaça era per un amic d'una persona de molta confiança i, encara que jo també en podia ser i encara més idoni, no se li podia fer aquell lleig a l'afectat.
  Sabia que arribaria aquell moment. Els ho vaig fer pagar car forçant-los a aquella humiliació de la reunió de tribunal de catorze persones al Palau de la Generalitat,
  i em sentí feliç i realitzat!!!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Catalunya, dona maltractada (#marxemja)

Avui, secció de successos. A risc de ser poc original, fa temps que penso que el símil no pot ser més exacte. Catalunya és com una dona maltractada. En la seva relació amb Espanya les coses ja no van començar bé. La unió no va ser el resultat de la seducció, de l'enamorament i de la descoberta inicial i foment posterior dels interessos comuns. No. La història entre els dos va començar, en una conducta pròpia d'altres èpoques, amb el rapte de la núvia. Després d'anys de mirar-se-la amb desig, aquell home, finalment, va fer-la seva, encara que fos per la força. Després, amb el pas dels anys, la cosa no ha fet sinó degradar-se més i més. Ell explica a tothom que li ha fet una cuina estupenda, on ella és la reina, bàsicament per tenir-li preparat el dinar a taula a l'hora convinguda. Naturalment, per mantenir-la ben lligada a ell, en molts moments, ha hagut de fer ús de la força. Una bona bufa de tant en tant. Per què? Perquè és seva i amb ella pot fer el que vulgui.

La m…

Cas / Coherència

CAS. De sobte, com acudint a l'avançada a la seva cita anual estiuenca, Gibraltar torna al centre de l'escena. Aquesta vegada, però, amb un caire diferent. Enmig d'una escalada de tensió superior a l'habitual d'un conflicte per l'aeroport guanyat al mar o la gestió de les aigües jurisdiccionals. El Brexit re-situa la qüestió: Espanya, malalta de nacionalisme carrincló, hi veu l'oportunitat de revertir la cessió feta al Regne Unit just quan aquest acabava de néixer. I per remarcar-ho, canviant tot el que havia dit fins al moment, s'obre fins i tot a acceptar una Escòcia independent al si de la Unió Europea. És així com, tres-cents anys després, el Cas dels Catalans retorna. L'oportunitat de desfer la traïció anglesa que va liquidar la sobirania catalana. Perquè, si cal deixar sense efecte l'article 10, per què no, també el 13 que empara la incorporació del vell Principat a Castella.
COHERÈNCIA. Fa uns quants anys que els anomenats socialistes cat…

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas

López-Fonta, Alejandro (empresari).
La pau i el progrés.
Dijous, a la matinal de la ràdio comtal, combat a mort entre Anna Ballbonna i Quico Sallés del costat dels bons patricis i Alejandro López-Fonta i Xavier Salvador arrapats al cantó fosc de la força. Entre altres motius, a compte de la memòria democràtica. Els primers, posant de relleu l’immens frau d’una Transició que està arribant ja al qüestionament dels drets polítics fonamentals; els segons, fent la lloança del període més llarg de pau i progrés econòmic de la història d’Espanya. Així s’hi refereixen. Trenta anys de pau i prosperitat: és exactament el que podria haver afirmat un ministre franquista l’any 1973. I és exactament per això que la Restauració borbònica de la Constitució del 78 ha estat incapaç de posar les bases d’una reconstrucció real d’Espanya. Confiem que la independència de Catalunya faci viable, via trompada, el gran canvi que els cal.

Oliveres, Arcadi (dirigent de Procés Constituent).
Denunciar la doble moral.