Vés al contingut principal

Un exemple de perquè faré vaga

Sí, sí, els sindicats molt malament. I què hem de fer sinó aprimar-nos. I que tots hem d'acceptar que vivíem per sobre de les nostres possibilitats. I tal i tal. Però, amb la millor voluntat, quan veus el que continuen fent els saquejadors públics, no pots evitar les ganes de plantar-los (una mica) cara. Perquè mentre retallen un 15% del salari als treballadors interins de la Gestoria, continuen promocionant els seus amb una immoralitat suprema. Perquè, una pregunta voldria fer-li, conseller Pelegrí. És amiga, parenta o companya de partit? Us deixo com a testimoni el següent anunci publicat aquests dies al portal de la Generalitat. Es tracta d'un lloc de treball al qual li podem calcular una retribució propera als 40.000 € anuals:

"ARP056-12 Responsable de polítiques transversals i d'igualtat de gènere, A1-24.1, al Gabinet Tècnic de la Secretaria General del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (20.03.12)

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha de cobrir el lloc de Responsable de Polítiques Transversals i d’Igualtat de Gènere, subgrup A1-24.1, adscrit a la Secretaria General, d’acord amb les dades que s’especifiquen a continuació:

Descripció del lloc

Nom lloc de treball: Responsable de Polítiques Transversals i d’Igualtat de Gènere
Grup i nivell: A1-24.1
Unitat directiva: Secretaria General
Localitat: Barcelona
Centre de treball: Serveis Centrals
Jornada: 37,5 h/setmanals
Horari: normal

Requisits

- Ser funcionari/ària del cos superior d’administració de la Generalitat de Catalunya o de qualsevol cos especial de la Generalitat de Catalunya, subgrup A1
- Certificat de nivell de suficiència de català (Nivell C) de la Direcció General de Política Lingüística o equivalent

Funcions del lloc

- Coordinar l'execució i fer el seguiment de les actuacions en matèria de polítiques transversals de dones en l'àmbit del Departament
- Dur a terme la interlocució tècnica amb l'Institut Català de la Dona i amb la Direcció General de la Funció Pública en matèries d'igualtat de gènere
- Impulsar accions orientades a la sensibilització vers la igualtat entre homes i dones
- Proposar i definir indicadors d'impacte de gènere en l'àmbit de les competències del Departament
- Vetllar per la integració de la perspectiva de gènere a tots els nivells d'intervenció i a totes les fases de programació, mitjançant l'anàlisi de les diferents repercussions que una actuació o política poden tenir sobre dones i homes
- Proposar i coordinar iniciatives del departament que tinguin com a objectiu impulsar programes interdepartamentals
- Coordinar i informar la participació del Departament en plans interdepartamentals impulsats per altres departaments
- Elaborar informes de síntesi sobre el compliment de les diferents polítiques transversals
- Altres funcions de naturalesa anàloga que se li puguin encomanar

Aspectes que es valoraran

- Coneixements en Ciències Econòmiques
- Coneixements d’anglès nivell mitjà
- Coneixements de programació pressupostària
- Coneixement sobre polítiques transversals i governança
- Coneixements de planificació estratègica i orientada a resultats
- Coneixements en formulació
- Experiència en planificació estratègica
- Experiència en polítiques de gènere
- Experiència en programació i anàlisi econòmica"

Comentaris

 1. En començar la lectura, jo creia que anaves pel comentari pel qual se'ns culpa que tothom tirava de beta fa cinc o deu anys. M'he fixat amb aquesta frase perquè em molesta que em diguin si un ermità tira de beta o no.... Els qui han tirat de beta són els banquers i polítics, que han malversat fons públics, sigui del partit que sigui. No poden tenir cap mena de legitimació acusar-nos de tirar de beta a nosaltres, treballadors totalment controlats.

  Però, no. Veig que aquest escrit no va per les víctimes dels qui han tirat de beta de veritat, sinó que va per un altra que sí vol seguir tirant de beta, encara que ja gairebé tot del seu voltant ja està prou cremat. I, és que llegint aquesta convocatòria, arribo a la conclusió una vegada més que és una plaça a dit per a una persona normaleta sense cap especialització gaire excepcional.
  Dins de les meves batalletes, una vegada (perdoneu que no m'aguanti de dir-ho!) em vaig presentar a una convocatòria d'aquestes fetes a mida i que jo la superava en molt. Després de passar tots els exàmens seguien sense poder-me apartar. Reduint molt i molt l'explicació de les peripècies en les que em van fer passar i seguint aprovant molt sobradament, em van convocar a una reunió de tribunal format per catorze persones, totes persones bastant destacades entre professionals, càrrecs i polítics. Catorze! Van parlar tan clar com l'aigua i em van dir que aquella reunió no estava existint. Evidentment, la plaça era per un amic d'una persona de molta confiança i, encara que jo també en podia ser i encara més idoni, no se li podia fer aquell lleig a l'afectat.
  Sabia que arribaria aquell moment. Els ho vaig fer pagar car forçant-los a aquella humiliació de la reunió de tribunal de catorze persones al Palau de la Generalitat,
  i em sentí feliç i realitzat!!!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Detenció / Franquisme

DETENCIÓ. Afortunadament, segons sembla, tots plegats hem entès la lliçó. La detenció del regidor de Vic Joan Coma per part de l’expolicia franquista i actual magistrat de l’Audiència Nacional Ismael Moreno, ha estat en aquesta ocasió motiu d’unitat i no de batussa partidista dins l’independentisme. Una banda ha entès que l’altra té tot el dret a practicar la desobediència com a mètode per a deslegitimar les institucions espanyoles a Catalunya (oi, i tant); l’altra, ha acceptat que els uns també tenen dret a respectar la legalitat vigent en tant no sigui substituïda aquest estiu per la de la nova República. De la batalla campal que va suposar la desafortunada manera en la qual es va procedir a la de l’alcaldessa de Berga, hem passat ara a una detenció dialogada entre el Departament d’Interior i els afectats. Desgraciadament, Espanya ens oferirà moltes noves oportunitats per a anar afinant la nostra resposta resistent a la repressió.
FRANQUISME. L’amnistia amnèsica dels crims del franq…

Arrencar / Arrossegat

ARRENCAR. Mentre la selecció nacional de Korfbal guanyava la medalla de bronze al Campionat d’Europa, enmig de la indiferència general dels mitjans públics del país, el corredor català de curses d’”ultra trail” Pau Capell era humiliat, tot i prestar-se a representar oficialment Espanya. A crits d’arrenqueu-li, enmig d’un avituallament, decidien tallar-li un cinteta de la motxilla amb els colors de la bandera catalana. La catalanofòbia continua escalant noves cotes i l’esport n’és un espai privilegiat. Si es tractés de qualsevol altre minoria racial, religiosa o social, l’escàndol seria majúscul. Aquí, els responsables federatius no han hagut ni tan sols de sortir a donar-hi algun tipus d’explicació. L’esport és un escenari molt potent de construcció de la identitat nacional i es per això mateix que ens veten. Nosaltres no hauríem de consentir cap mena de vexació. Oferir sempre l’altra galta acostuma a acabar amb resultat de mort.
ARROSSEGAT. Els socialistes catalans són a l’espera de …

Monòleg / Persecució

MONÒLEG. La vicepresidenta espanyola, ministra delegada especial per a les colònies, Soraya Sáenz de Santamaría, ha començat la seva tasca al despatx del virregnat tot reunint-se amb els indígenes que pensen exactament igual que ella. D’això en diuen diàleg. Naturalment, Inés Arrimadas i Miquel Iceta han procedit a la sortida, davant dels periodistes, al corresponent bany i massatge al Partido Popular, tal i com convé en aquest moment a la política de la metròpoli. A continuació, la vicepresidenta comissionada a promès reunir-se amb personalitats i entitats del país. Encara no en coneixem el llistat, però podem sospitar que totes hauran de creuar la Diagonal i que no hi mancaran Sociedad Civil Catalana, el Foment del Treball Nacional i el Cercle d’Economia. I és que, de tant “informar-se” a través dels mitjans espanyols al PP han arribat a la conclusió interessada de que aquí només existeixen els seus. 
PERSECUCIÓ. Després que, pocs dies abans, el nou delegat del Govern al Regne Unit…