Euro sanitari: catalans, ara a subvencionar la seva covardia (#novullpagar)

Avui s'estrena una nova gabella, un nou impost. La taxa moderadora o euro sanitari. Naturalment, serà només per als catalans, que ens mereixem més canya que ningú. Després de més d'un any de contemplar com el govern de la Gestoria es mira el melic en matèria de pacte fiscal. De preguntar-nos, exactament, ara, a què estem esperant. Després de tot això, arriba el moment d'aplicar la nova imposició, que per a això sembla que sí que hi ha hagut pressa. Ho sento, però no sé perquè hauria de col·laborar a subvencionar la passivitat, la inanició de l'anomenat govern català. Podria pagar noves taxes si veiés que els qui manen s'hi han deixat les celles. Que han fet, amb urgència, perquè el país ho requeria, tot allò que era a les seves mans per aconseguir nous recursos a base de retallar l'espoli fiscal al qual els espanyols sotmeten el país. Però no. Continuem esperant no se sap què. I mentre ells esperin, jo també esperaré. Esperaré que s'organitzi un nou front de lluita contra la covardia. Un altre front que aposti pel #novullpagar.

Aquests dies ja ens han dit que els farmacèutics dispensaran els medicaments encara que els compradors es neguin a pagar el nou impost. Que hauran de complimentar un full amb les seves dades a fi que la Generalitat pugui prendre contra ells les mesures oportunes (amb tot el morro, un recàrrec com a deutors, mentre simultàniament no paga les factures als seus acreedors). La pregunta és: si l'interessat es nega a fer constar les seves dades en el full esmentat, què passarà? Les farmàcies no li lliuraran el fàrmac? En un escenari dantesc d'autonomisèria portada a l'extrem es produiran escenes de tensió entre malalts i professionals sanitaris? La Gestoria envia els catalans a lluitar entre ells per a no haver-se d'enfrontar a Espanya. En fi, també aquí, nous conflictes derivats de l'extrema covardia d'uns polítics que el poble no es mereix. Però no hi ha dubte que, també en aquest cas, la societat s'organitzarà per dir prou. Que els de dalt traspassin contínuament les conseqüències de la seva actitud mesella als de baix serà aviat insostenible. Temps de conflicte, mentre no es vulgui afrontar la solució, la solució amb majúscules que tothom a Catalunya sap.

Comentaris

 1. "La Gestoria envia els catalans a lluitar entre ells per a no haver-se d'enfrontar a Espanya".

  Aquesta és la clau, si arribem a combatre dit estigma i en sortim guanyadors la nostra llibertat estarà a tocar amb la mà.

  ResponElimina
 2. Cert, tots a #novullrepagar. S'esta convertint en un cau indignao i de gent miop que creu que això és culpa del pèrfid capitalisme internacional, dels "mercats" i "dels polítics" en general. I la culpa és d'Espanya i els seus col·laboracionistes catalans. Per tant, tenim una bona plataforma per convèncer a idiotes amarats de post-lerrouxisme a la nostra causa.

  No podem caure en errors passats i enfrontar-nos entre catalans per questions socials mentre continuem esclavitzats per Espanya. Per cert, cada cop estic més segur que el moviment indignao esta finançat amb fons reservats de l'estat: és massa útil als seus interessos com per ser casualitat.

  ResponElimina
 3. Fa molt, molt de temps que estem pagant la covardia del nostres polítics i lo que considero mes important: fa molt, molt de temps que estem pagant la nostra pròpia imbecil·litat. Perquè s'ha de ser curt de gambals per votar el que vota la majoria. Ja se que el que dic es políticament incorrecte, però... "catalans despertem de la nostra imbecil·litat profunda i serem lliures".

  ResponElimina
 4. molt exclamarse i quan arribi l´hora de passar per les urnes tots a votar pel tandem guapo i calb-pataner i aixi ens llueix el pel. Pero un pais que del xampany en diu cava i posa un burro catala a la seva bandera que se´n pot esperar.

  ResponElimina
 5. Per tot arreu ens trobem amb els impediments de poder viure amb la tranquil·litat que ens hauria de permetre l'època actual. I no és així per la submissió permanent als espanyols.
  De bestieses a causa d'ells n'hem rebut moltes, en seguim rebent i, si no ho aturem immediatament, en seguirem rebent.
  D'entre les bestieses dels espanyols, ara mateix acabo de trobar-me amb una edició de 1595 del Quixot, editat a Amsterdam. Sí. Oficialment, el Quixot no apareixerà fins deu anys més tard. El tema Servant (Cervantes) també s'està enrarint molt.
  http://molendinoregio.blogspot.com.es/2012/01/el-quixot-editat-el-1595.html?showComment=1340468224083#c4507378957590033723

  Bona revetlla, malgrat tot!

  ResponElimina
 6. Senzillament estan aguantant com poden el ruixat i esperant que la crisi afluixi aviat, per poder pidolar i rebre una mica més d'engrunes que ara. Perquè si una cosa tinc clara és que no tenen la més mínima intenció de trencar amb Espanya, hi ha massa interessos en joc.

  ResponElimina
 7. Per ara l'unic que ha fet Conveniencia es emprar el servei catala de transit (inventant-se sancions ad-hoc) per defensar els interessos d'Abertis.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas