Comença la 3a edició dels Premis BN (#premisbn)

Tenia seriosos dubtes sobre la continuïtat dels Premis Brigada de Narcòtics, organitzats per aquest bloc els anys 2010 i 2011. Pensava que són masses les il·lusions, les energies que haurem de gastar en les properes setmanes i fins a acabar l'any com per continuar-hi. Divendres passat, però, la intervenció del sempre admirat (pel seu espanyolisme) Joaquim Coll al programa l'Oracle de Catalunya Ràdio em va fer veure la llum. Nooool. Precisament ara, quan els dependentistes es llancen en campanya per frenar l'èxit espatarrant de les nostres idees de tants anys, és quan té més sentit el Premi que els denuncia. Sobretot, perquè continuen gaudint de tribunes de primeríssim ordre, de fantàstics altaveus. Aquell dia, per exemple, al programa d'en Grasset, amb el tal Coll, Lluís Bassets i Pau Canaleta, no se sabia si érem davant una tertúlia plural d'un mitjà públic o escoltant la ponència política d'un congrés del PSc. Així, doncs, amigues i amics, resta obert solemnement el Premi Brigada de Narcòtics 2012.

Com en anys anteriors, us demano, per començar, abans de votar durant el mes de desembre, que suggeriu la nomina de possibles premiats. Al llarg dels mesos d'octubre i novembre aniré rebent, mitjançant els comentaris a aquest apunt o les vostres piulades a twitter, les propostes dels lectors. Aquest any, hi ha hagut una important renovació entre els opinadors que intenen confondre el personal amb un discurs que amagui la imperiosa necessitat de la independència per al nostre país. Comptem encara amb homes durs com ara Francesc de Carreras o Antoni Puigverd, però també amb la incorporació (en aquests temps de crisi) d'uns quants economistes experts a dotar d'apariència científica el seu espanyolisme rampant. Com sempre, podeu proposar candidats a Millor Comissaria, el mitjà o espai de ràdio, televisió, premsa escrita o digital que més facilitats atorga a la difusió del missatge anti-independentista, i també el Millor Inspector, l'opinador (us agrairé que em faciliteu l'enllaç a un article, vídeo o tall de ràdio emblemàtic) que més excel·leix segons el vostre criteri a l'hora de justificar la nostra submissió política. Endavant doncs, que tenim una feinada per endavant!

Comentaris

 1. Els independentistes som majoria, però encara hi ha molts més opinadors autonomistes que independentistes als mitjans. La proporció socialment correcta seria 3 indepes per cada espanyolista. Però no.

  ResponElimina
 2. La iniciativa és bona, hem de plantar batalla en tots els fronts, encara que aquest estara perdut fins que vegin que han de fer el tomb definitiu. És evident que si la corrent és forta nadar contracorrent els costarà la vida...
  Fa dies que no participo, però vaig seguint el bloc. Estic treballant en el programa de SI i ara també a la precampanya, em falten hores.
  Això si, us vull dir que mai havia vist tanta energia i tanta il·lusió en els ulls dels nostres consellers territorials com al consell nacional de SI d'ahir diumenge.
  Sembla que tinguem pesigolles permanents. Hi ha moltes ganes i predisposició, no debades hem treballat moltíssim i en comencem a veure resultats, si més no en la cohesió interna, el bon rotllo i el reconeixement de la gent. Realment vivim moments impagables.

  Continuem la tasca. Endavant patriotes! Visca Catalunya Lliure!

  ResponElimina
 3. És tot un honor tenir tots aquests companys de blog com la Núria i altres que no ens ho comenten tan clarament, tot un gran honor.
  Pregunta: Podrien participar entitats que sense ser de mitjans de comunicació influeixen molt, sobretot amb aquells que van directes a sac sense pensar-ho gaire... Un exemple el podem tenir amb el Barça i el seu Presi... És influent o no...? ..i per on camina...? Doncs, apa, em cal l'autorització de l'alta direcció per incloure'ls....

  ResponElimina
 4. Núria. Heu de pressionar molt a la cúpula del partit perquè busqui una coalició amb altres forces independentistes. Se que ho esteu fent, un esforç final més seria preciós.

  És essencial que de cara a la DUI tant la primera com la segona força al parlament siguin clarament independentistes. Donaria una legitimitat inapel·lable al procés. I aquest any el malvat Hondt no pot fer que perdem ni un sol vot.

  Som apunt de guanyar, endavant patricis!

  ResponElimina
 5. L'Antoni Puigverd és el meu etern candidat. Cada vegada que llegeixo algun dels seus articles a La Vanguardia tard o d'hora sempre sempre sempre acabo llegint algun paràgraf o frase que automàticament em fa recordar els premis BN.

  Per cert, felicitats per haver arribat fins a la 3ra edició! Encara que espero que no n'hi hagin moltes més :)

  ResponElimina
 6. Quin fastig em fa l'Antoni Puigverd va neixer covard i morira covard, inventant-se pors amenaces on no hi son quina llastima d'existencia i miserable vida. Amaga't Puigverd !Que la llibertat truca a la porta!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas