Amics i amigues, salpem! (#consulta2014)

Un altre dia històric! I ja en són uns quants, en aquest camí de llibertat que corre i s'accelera d'ençà d'aquella primera gran manifestació del 2006. L'emoció ha tornat a omplir-nos el cor aquesta tarda de desembre. Ara fa gairebé exactament tres anys, centenars de viles i ciutats del nostre país votaven per primera vegada en la seva història en la consulta sobre la independència organitzada per l'embrió de l'actual Assemblea Nacional Catalana. Enmig del menypsreu de l'establishment. D'aquí menys de dos anys i quan hagin transcorregut cinc des d'aquells orígens a Arenys, hi tornarem. Però, de veritat. Amb tots els ets i uts. Per convèncer Europa i el món de quina és la nostra voluntat lliure i sobirana. Sí, sembla un somni. Però ens ensortim. Guanyem. Som majoria. Torna la il·lusió. És moment de posar-se a treballar a ple rendiment. Caldrà que els bons patricis posem temps, energia i diners. Perquè no tindrem en molt temps una altra oportunitat com aquesta.

I gràcies a l'experiència del 25-N ara sabem ben bé que Espanya hi posarà tota la carn a la graella. Putrefacta, però tall.  Mentiran, enganyaran, intoxicaran, difamaran. Faran por. Cridaran tots els papus. Jugaran al trencament de la nostra societat. A la divisió al carrer. Fins i tot, arribat el moment, és possible que utilitzin també la violència. Caldrà vigilar la composició del cens electoral i dissenyar les estratègies adequades per contrarrestar les seves trampes. Hem d'aconseguir que llurs malifetes se'ls hi girin com un boomerang. Que deixin al descobert la seva indigència moral. El seu nul respecte a la democràcia. Perquè nosaltres només volem viure com a homes lliures i ells ens volen esclaus. Ahir varem salpar i ja sabem del cert que, sota el lideratge de dos homes en els quals confio, continuarem endavant mentre la nau suri. I finalment, el compte enerere fins l'Onze de Setembre de 2014 que aquest bloc va incorporar fa mesos sembla que, més o menys l'encertarà. En dos anys, lliures a la fi.

Comentaris

 1. Escric escoltant en Carod, que ens recorda que a 2007 ell ja va proposar la data de 2014 per fer aquest Referèndum. Llavores, molts el van considerar un estrambòtic i atabalat que no sabia el què es deia. Encara molts conciutadans segueixen dubtant sobre l'autèntica possibilitat de fer-ho. Suposo que quan ens arribi el dia zero, seguiran escèptics. Són els anèmics, els qui els falta sol i aire. Mar i muntanya per recuperar la confiança en sí mateixos. Els porucs, també els costa tenir prou ànim per afrontar el què se'ns acosta, jo el primer.
  En fi, sembla que a la Bounty el motí s'ha resolt en que el sentit en que el Gran Timoner s'ha avingut a pilotar la nau a Ítaca i no pas a l'Illa de la Repressió.
  Preparats!!

  ResponElimina
 2. DONCS TOTS A ELS REMS¡¡¡¡¡¡
  SEMBLAR QUE CATALUNYA HA TROBAT DOS GRANS POLITICS,CAL RECOLÇAR AMB FORÇA....CAL ARRACONAR ELS COBARDS.....CAL ARRACONAR ELS TREPAS..... SALPEM¡¡¡¡¡¡

  ResponElimina
 3. Compte amb el cens.....

  ........la població a Mont-real era de 2,3 milions de persones el 1994. L'any següent, el del referèndum, va pujar als 4,3 milions i el 1996, un cop feta la consulta, va baixar a 2,6. Conclusió? Allau de canadencs empadronats per poder votar a favor del no....... (http://www.elpuntavui.cat/component/elpunt/article/-/-/582133.html)

  Olga Pagès Puig ‏@olgapages3
  “@CoronelCollons:A veure si reviseu el cens electoral per evitar "nous empadronaments" sospitosos per ser massa recents,oi?”@solidaritatcat...... (http://www.racocatala.cat/forums/fil/166448/si-venen-espanyolistes-no-tenen-res-fer-sempadronen-votar-eleccions-referendum)

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)