Premis Brigada de Narcòtics 2012 (#PremisBN)

Semblava una mica somort el panorama en els dos mesos que van seguir a la gran manifestació de l'11-S. Però, des del passat diumenge, els brigadistes han vist en el resultat electoral (amb una bona part dels electors sobiranistes descol·locats) la possibilitat d'emboirar novament la realitat, naturalment, a favor del dependentisme. Desenes de tertulians i opinadors s'hi han abraonat, amb l'objectiu de recuperar el terreny perdut. Per a la seva desgràcia, però, el procés que estem vivint no té marxa enrera. Es mou potser a batzegades, però cada dia que passa som una mica més a prop (bastant, molt) de redreçar el país. L'inici avui del període de votacions dels Premis Brigada de Narcòtics 2012 (la tercera edició), coincideix doncs en un moment d'efervescència brigadista. Com sempre, podreu votar al llarg de tot el mes de desembre i el primer dia de gener proclamaren els guanyadors. Aquests any, he volgut innovar en les propostes de candidatura, a fi de no deixar sense oportunitat de premi alguns dels grans homes de la nostra fauna dependentista nacional.

Aixi doncs, els nominats a la categoria de Millor Inspector seran, per ordre alfabètic, Alfredo Abián, Antoni Bolaño, Joaquim Coll, Enric Juliana i Alfons Quintà, tots ells, representants excelsos de la brigada. A la part fixa de la dreta del bloc us enllaço algunes de les seves obres mestres d'aquest any que acaba; vosaltres mateixos. Pel que fa a la categoria de Millor Comissaria, com sempre, no poden faltar els dos grans diaris del país (resituats a estones, d'acord amb els vaivens del destí electoral dels seus partits de referència), La Vanguardia i El Periódico, juntament amb un mitjà digital, des del meu modest punt de vista i amb tot el carinyo, especialment dotat per a la manipulació informativa: l'e-notícies. A més, hi trobareu el nou 8aldia amb Josep Cuní, el programa televisiu més hàbil del país a l'hora de presentar com a exercici crític el suport permanent a l'establishment. Finalment, pel que fa als mitjans radiofònics no vull deixar d'oferir-vos la possibilitat de votar pel programa l'Oracle, de Xavier Grasset, a Catalunya Ràdio, farcit i cada dia més reforçat de tertulians de l'àmbit dependentista, precisament en el mateix moment en el qual el país transita en direcció contrària. En les vostres mans, estimats lectors, queda doncs la responsabilitat de triar els millors brigadistes del 2012, el penúltim sota sobirania espanyola.

Comentaris

 1. JO A LA LLISTA,AFERIRIA JOSE ANTICH.
  UNA ADVERTENCIA:SI "LA VANGUARDIA" OBLIDA ELS SEUS CLIENTS-SUBCRIPTORS,MAJORITARIAMENT INDEPEBTISTES....DONCS AIXO.

  ResponElimina
 2. Ups,
  Si són els Tercers Premis Brigada de Narcòtics, llavores això vol dir que ja portes quatre anys triscant pels Bons Patricis! Com passa el temps i que poc que plou! Però anem fent via i el fet és que ja res d'abans és com ara. Amb un punt és segur que hem avançat, i molt: Ja no ens tapem la cara i ho diem clarament, obertament, la nostra voluntat de decidir i de viure en llibertat. Tothom ja sap qui són els opressors.
  De tot el batibull de polítics que se'ns mouen al nostre voltant, n'hi ha un que em segueix dolent, provocant-me dolor al cor. Es tracta d'en Joan Herrera, el noi de la bici. Tanta mala bilis li va generar haver nascut en un barri perifèric de Barcelona? Amb tot el que val? Per què tant odi? Joan H., et cal asserenar-te i escoltar i analitzar el què et pugui ensenyar en Junqueras. Fes-ho pel país, ni de dretes ni d'esquerres, pel país. Les obcecacions no porten enlloc i, en canvi, sí que a la marginació (i a un infart, que no te'l desitjo gens ni mai!).

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)