Recursos imprescindibles: la col·lecció Herois Indepes (#xenofòbia)

Fa alguns dies, a través de Vilaweb, vaig descobrir la fabulosa col·lecció Herois Indepes. Tal i com la presenten els seus creadors, "Són molts els herois indepes que dia a dia vetllen per generar nous independentistes a Catalunya. No ens agradaria deixar a cap d’aquests incansables lluitadors fora d’aquesta col·lecció." Repassar amb una mínima calma la col·lecció, des del cromo inicial del ministre Wert demanant l'espanyolització dels nens catalans a la darrera atzagaiada, gairebé diària, és un compendi perfecte dels majors detritus del nacionalisme espanyol oficialment inexistent. He de dir que veure'ls tots junts fa patxoca, de veritat. Els autors, brillantment, han marcat amb una esvàstica totes aquelles diatribes contra els catalans i els seus polítics que contenen acusacions de nazisme. Darrerament, arran de les afirmacions del nonacionalista d'esquerres Juan Carlos Rodríguez Ibarra, aquest grup està creixent a bon ritme. Tan suggeridora és la col·lecció que se m'acudeixen algunes idees, modestament, per millorar-la.

D'entrada, caldria fer un llançament internacional d'aquesta iniciativa (amb traducció anglesa) perquè ens convé molt que el món conegui la reacció racista que la simple expressíó de la voluntat de decidir lliurement el nostre futur ha desfermat a Espanya. També, per marcar els diferents perfils de l'exèrcit nonacionalista que ens ataca es podrien establir, amb colors bàsics diferents, quatre subcol·leccions. Fins i tot se m'acudeixen possibles títols: "Dalt del tanc", per als simpàtics militars que ens amenacen amb l'ús de la força; "La Caverna" per als periodistes i opinadors que no desaprofiten mai l'oportunitat d'insultar-nos; "Demòcrates de tota la vida", per als polítics que exerceixen estranyament la seva voluntat de diàleg amb els catalans; i "Todo por España", per als catalans que, a pesar de tot, consideren que la dependència i l'autoaniquilació com a comunitat política és el millor futur pels seus fills. En definitiva, moltes felicitats als anònims creadors de la col·leccíó Herois Indepes: res més efectiu que la denúncia des del sentit de l'humor.

Comentaris

  1. Per mi va ser un cert consol (encara que diuen que és de ximples) descobrir que els quebequesos també estan sotmesos a denigracions per part de la resta de canadencs de característiques similars a les que nosaltres patim per part dels nostres estimats espanyols. N'hi diuen "Quebec bashing". Aquí hi ha l'article corresponent de la Wikipedia (és interessant llegir les dues versions, en anglès i francès):

    http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Quebec_sentiment

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)