Estafadors professionals (#Consultaacordada)


Cal reconèixer que existeix en ells un fil de coherència innegable. En les seves posicions a favor del manteniment de l'statu quo. A diferència de l'immobilisme honest del Partit Popular i de Ciutadans (dels que no se n'amaguen), el PSc i el seu entorn ideològic, agafat del bracet de Josep Antoni Duran i Lleida i la seva cort, han evolucionat en el seu discurs de suport encobert als interessos de l'establishment, ben emparats pels grans grups mediàtics i financers del país. Fins el seu definitiu ensorrament (detectable a les enquestes fa una bona temporada) parlaven a tota hora de l'Espanya federal. Un artefacte completament inviable, impossible de fer real, però que tranquil·litzava la seva consciència amb un vernís reformista que en realitat amagava la seva opció perquè les coses continuessin exactament igual. El millor exemple d'aquesta actitud el va donar el gran Miquel Iceta, quan va afirmar que ell era federalista igual que socialista: que no per això esperava que d'una manera immediata s'implantés a Catalunya el socialisme real. Espectacular.

Ara, darrerament, el nou mantra d'aquests sectors al servei del dependentisme (i de la destrucció de les condicions de vida més bàsiques dels seus conciutadans) és el de la Consulta acordada. Defensar que només es posarà el futur de Catalunya en mans dels seus ciutadans si vol Espanya és una posició rigorosament absurda. Tothom sap que els nostres veïns i ocupants mai acordaran amb nosaltres una solució democràtica que pugui comportar la secessió de Catalunya. Una altra cosa és que, d'acord amb el calendari que ens hem fixat per a aquest any 2013, amb la comunitat internacional observant-nos, haguem de posar de relleu el caràcter ademocràtic dels nostres opressors per justificar la definitiva Declaració Unilteral d'Independència de la primavera-tardor de 2014. Crec que, afortunadament, ja no enganyen ningú, perquè avui en aquest país tothom que defensa que la Consulta només pot ser acordada el que postula en realitat és, simplement, que no es faci mai, al servei de la integritat territorial d'Espanya.

Comentaris

  1. Prou Granollacs, no confonguem confederalitat d'independència plena, amb autonomisme amb una etiqueta falsa pirata "federalisme" còpia de lo malament que estàn els estats federats. Es diuen estats perquè abans eren països. Navarro perdrà fins i tot l'estatut de CAT, i els pantalons i calcutets i tot. Prou de partidisme i neologismes, i més acuracitat si voleu no confondre. Dialogar és proposar i rebre el NO, o bé el SÍ perquè l'ius cogens dret d'autodeterminació és per sobre de les lleis mundials. El que fa pena és que la gent es pensi que un altre s'informa i després diu la seva de qualsevol manera sense cap mena de fer més enllà de la d'un blog personal, personalista i a vegades egolatrista que podem trobar per qualsevol banda d'internet, si fos aquest el destí de tot, millor cadascú per la seva banda.
    Et recomano que també expliquis una a una les opcions i el perquè sí o perquè, de pitjor a millor, i veiem les coses clares.

    ResponElimina
  2. De lo que escriu aquest d'aquí a dalt no entenc absolutament res

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Col·locats els regiments cal identificar la cinquena columna (#prouespoli)