Privacitats públiques (#TengounFiscaldeConfianza)

Sant Joan de Boí (Alta Ribagorça)
Un dels trets característics dels arxius personals dels qui han ocupat responsabilitats públiques és la dificultat de dirimir què correspon a la seva funció pública i què a la seva vida privada. De fet, la major part dels polítics (no parlem ja dels temps del franquisme) han tendit a arrambar amb la major part de la documentació dels seus despatxos privatitzant-la descaradament. Només en alguns casos comptats aquests papers han tornat a un arxiu públic i poden ser consultats avui en dia pels investigadors. Difícil frontera. D'actualitat, pel que fa a la senyora Alicia Sánchez Camacho. Són 3 minuts i 49 segons que aclareixen conceptes. Certament, sentir la veu de la protagonista és sempre molt més eloqüent que cent transcripcions. Confirma la impressió que fa molts anys que acompanya el capteniment públic de la interessada. Immoralitat total. És exactament el món a l'inrevès. Diuen que, possiblement, perquè així ho ha establert un Jutjat de Barcelona a petició de la interessada, difondre la famosa gravació al restaurant la Camarga de les paraules de líder del Partit Popular a la colònia podria ser constitutiu de delicte.

És una hipòtesi. El que sembla molt més segur és que durant els 3 minuts i 49 segons de la conversa que s'han difós a través de les xarxes socials es dóna (auto)testimoni de la comissió d'uns quants delictes. Que se sàpiga, cap fiscal (menys encara el de confiança de la interessada) ha mogut encara un dit per iniciar una investigació al respecte. S'actuarà, potser (si és que la denúncia no és com les fantasmes d'Enric Millo) contra els qui els difonguin a través de les xarxes socials. El món a l'inrevès. Establir relacions de vassallatge polític amb fiscals, obtenir filtracions de funcionaris públics policials i passar informació sensible que afecta la seguretat de l'Estat als mitjans de comunicació, tres accions de les quals la senyora Sánchez Camacho es vanta i s'incrimina en només 3 minuts i 49 segons, no mereixeren cap mena de punició. L'excusa de la líder popular, que no comenta aspectes que pertanyen a la seva privacitat és d'una desvergonya sense límit, si tenim en compte que ni una sola coma del que s'ha filtrat és pot considerar part de la seva vida privada. Tot, absolutamet tot, pertany a la seva activitat pública. En definitiva, el dependentisme més miserable.

Comentaris

  1. La transcripció és una demostració palpable de que els aparells de l'estat no juguen net. Veig absolutament impossibles unes paraules d'aquesta magnitud en boca d'un dirigent d'ERC.

    ResponElimina
  2. Abocar més merder quan ja tot està empastifat, potser té poc mèrit. Però, permeteu-me que n'hi aboqui una mica més:
    Amb aquesta dona n'hi ha per llogar-ne cadires, com amb tants de tants partits, però especialment del PP de tot el mal estat espanyol. En pot parlar del seu caràcter peculiar molta gent que ha estat al seu voltant. Des de dir que es trobaran a tal lloc i capgirar-ho per fer quedar malament un pobre desgraciat de treballador, fins amb aquestes actuacions a les que estem avesats al Parlament, on hi menteix desvergonyidament. Esclar que altres també ho fan. Pose'm-hi per cas en Joan Herrera. Fins i tot, en Junqueras li va haver de cridar l'atenció en ple hemicicle.
    Ara, la desfeta del tot el PP sencer és, ja no de Jutjat de Guàrdia, és de patíbul directe. Acaben de posar en Bárcenas a la presó fulminantment, oi? Doncs, pel què acabo d'assabentar-me amb aquesta decisió del jutge sembla que acabaran apareixent els 1000 milions que la UE va concedir a Espanya per crear un pla d'educació i contra l'atur de només Andalusia. Sí, sembla que aquest pro-hom Bárcenas se'ls va menjar tots, i sense cap mena d'escrúpol, tots els diners que anaven als joves desemparats d'Andalusia. Amb la connivència de tota la cúpula del PP, esclar! Mentrestant, intenten distreure l'atenció del poble espanyol dient-nos que som uns egoistes, insolidaris, etc.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Col·locats els regiments cal identificar la cinquena columna (#prouespoli)