Reconeixement via ridícul internacional (#MarcaEspaña)

Diari de Setge del 13 d'agost de 1713 (dia 20).

11 de Setembre de 2011El ministro García-Margallo és la imatge personalitzada d'un estiu realment esperpèntic per a la imatge internacional de la metròpoli. El Regne d'Espanya és la riota del món, que el contempla entre l'astorament i l la indignació. No cal dir que la seva contribució a la nostra causa és impagable. Primer va ser l'amic número 2 de la Marca España que va dir que tots els catalans som una merda. Alguns dels principals mitjans internacionals van anar plens de la inexplicable història d'un encarregat de millorar la imatge d'un país a base d'insultar una part important dels seus ciutadans. Aquests darrers dies hem viscut altres dos episodis espectaculars pel seu patetisme. Primer, el de l'espia al servei del CNI, condemnat en ferm per pedofília, indultat pel rei del Marroc a petició del Borbó que considera com a un germà. La imatge d'un individu d'aquesta perversió moral al servei de l'Estat i salvat per una acció directa de la primera autoritat de l'Estat és una de les més dantesques que un país pot donar a la comunitat internacional.

A la vista d'aquest cas, queda clar que Espanya no pot tolerar espies afins a l'independentisme català, però sí treballa amb espies capaços d'abusar sexualment de criatures. Degeneració màxima. Com pots comparar una cosa amb l'altra! Però, per si no s'havia fet prou el ridícul, Espanya llança també aquests dies, amb tots els mitjans de la Caverna apuntant-hi a l'hora, l'enèssima carregada contra el govern de Gibraltar. Ja sabeu, aquell territori on el 2002, en una Consulta legal i acordada amb Londres, més del 99% dels llanitos van dir que no volien ser espanyols. 99%. Però, és igual, la seva opinió (com la nostra) importa directament un rave. Com sempre, la seva forma de seduir-los perquè vulguin ser espanyols és fer-los la vida impossible. Les cancelleries europees, a hores d'ara deuen flipar amb un comportament tan quinqui. El descrèdit dels espanyols al món és tan brutal que, sense dubte, serà molt més fàcil que el món entengui en menys d'un segon perquè no volem mantenir-nos lligats a una metròpoli tan decrèpita i immoral.

Comentaris

 1. L'Espanya del ridícul etern, permanent i d'atac hilarant per no dir de vergonya aliena.
  Jo diria que estan entrant dins d'una estratègia de distracció. No se n'adonen que no saben fer ni això. Esclar, que per ridículs, també hi ha el dels EEUU amb tot el seu bagatge dels espies! Podríem dir que tota la classe política està tocant fons, arreu del món.
  Però, Catalunya és un estrany país on tot va del revés! Quan tothom pujava, aquí feies el ridícul si deies que volies ser independent d'Espanya. Ara, que tothom s'enfonsa dins de la seva pròpia merda, ara tenim els millor conciutadans i polítics que ens podem imaginar.
  El nostre món és del revés.

  ResponElimina
 2. La reactivació del dossier gibraltarenc es diu que és una cortina de fum per tapar les vergonyes del PP. Ho veig massa simple, la veritat.
  Coincideixo amb algun lector de Vilaweb que la raó de tot plegat és, no caldria sinó, el nostre procés. Espanya sap que contra GB no hi pot fer res, ni en el pla militar ni en el polític ni en cap altre. El fet d'agitar les aigües gibraltarenques pretén posar en toc d'alerta l'Armada britànica i que es visualitzi com els britànics defensen els territoris de la seva sobirania manu militari. Aquest és el discurs que busca Espanya per a justificar una intervenció contra Catalunya: si ho fan els britànics, nosaltres també.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Col·locats els regiments cal identificar la cinquena columna (#prouespoli)