Convocatòria del IV Premi Brigada de Narcòtics 2013 (#PremisBN)

Diari de Setge del 1 de novembre de 1713 (dia 100).

Els deus han volgut que l'operació despatxista (ja sabeu, la consistent a solucionar-ho als despatxos, tan lluny com es pugui de la gent, de la plebs) que assaja aquests dies l'autoproclamat "moderantisme" coincideixi amb la convocatòria anual des d'aquest bloc dels Premis Brigada de Narcòtics. Certament, la feinada que ens espera és enorme. Desencadenat amb tota la violència del món el procés, a tocar de dits d'un dels moments culminants (amb la data i la pregunta que s'albiren) l'acció de la Brigada es revela aquests dies incansable. Treballen dia i nit, fent hores extres que, com sempre, acabarem pagar tu i jo, estimat lector. Us emplaço, doncs, a què, al llarg d'aquest mes de novembre, féu les vostres propostes per al premi, si pot ser, enllaçant les peces mestres (audiovisuals o escrites) dels candidats que considereu indispensables. Podeu fer-las arribar també aquest any mitjançant un tuit adreçat a @granollacs o, com sempre, a través dels comentaris a qualsevol apunt d'aquest bloc o per correu electrònic a granollacs@gmail.com.

Amb les propostes més comunes seleccionarem els cinc precandidats que es podran votar a partir del primer dia de desembre. Com sempre, distingirem el Millor Inspector, que succeirà gent amb incontestables mèrits com ara Josep Cuní (2010), José Antich (2011) o Antoni Bolaño (2012). La llista de noms possibles (tot i el pensament únic que sabeu que ens afecta!) és inacabable, encara que en aquest article de l'Agustí Colomines trobareu una nòmina pràcticament canònica dels membres més excelsos de la Brigada. La segona categoria serà l'habitual destinada a lloar la Millor Comissaria. Haureu de decidir tots plegats si tornem a donar la distinció (com ha succeït sempre fins ara) al diari comtal o creiem que altres mitjans o espais radiofònics, audiovisuals o digitals, amb la seva ingent tasca intoxicadora, han fet mèrits més que sobrats durant aquest any per constar també en el palmarès del premi. Naturalment, us agrairé que m'ajudeu a fer-ne difusió de la convocatòria per a major escarni dels candidats. Si sou de twitter, a través de l'etiqueta #PremisBN. Així, doncs, que comenci la festa!

Comentaris

  1. Desconec com funciona aquest concurs, i si la meva proposta és un candidat optim per la millor comissaria, però l'actitud mostrada ahir en el "congreso de diputados", ben segur que és mereixedora d'un premi a la manca de professionalitat, rigor i educació. http://www.vilaweb.cat/noticia/4153432/20131101/video-fugida-desbandada-diputats-congres-espanyol.html

    ResponElimina
  2. Quatre (4) anys treballant cada dia per mantenir aquest espai! FELICITATS!!! Amb tota la quantitat d'informació que hi ha! Vaja, que no és anar-hi posant i prou...no! És reflexió, molta motivació i nits de son.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Col·locats els regiments cal identificar la cinquena columna (#prouespoli)