El #PSc travessa la frontera (#Consulta2014)

Diari de Setge del 15 de novembre de 1713 (dia 114).

Arnes (Terra Alta)
Hem seguit des d'aquest espai amb gran atenció les evolucions dels de Pere Navarro. I sempre des del prisma de la transversalitat, conscients que hem de sumar el màxim de gent possible al procés. És el que (a la vista de les enquestes està) ha fet el sobiranisme els darrers anys i el que continua fent ara. Però una cosa és sumar gent i l'altra sigles. El PSc, definitivament, es despenja. Raspatlladet a Madrid, un Navarro necessitat de carinyo cau de quatre grapes en els paranys del socialisme espanyol. La seva renúncia pràctica a la Consulta significa la definitiva rendició. Lliura les armes, després de la capitulació de Granada de fa uns mesos. A Catalunya, ja només en queda PSOE. Escolto que a les comarques d'Osona i el Berguedà l'antic partit dels socialistes catalans ha desaparegut senceret. Ara, l'objectiu és ja només salvar les alcaldies de l'àrea metropolitana de Barcelona competint amb Ciutadans, mentre es va consumant el degoteig de militants més o menys coneguts: la darrera, l'exalcadessa de Roses.

Entretant, el procés ens el distreu l'acomboiament de l'establishment a Pere Navarro (de traca i mocador la recent entrevista-massatge de Josep Cuní i José Antich a 8aldia) i les contínues alucenacions predictives de Maurici Lucena. Francament, un tipus de vergonya aliena. Tot plegat, amanit amb una incoherència que fa feredat. La principal, l'excusa per despenjar-se. Diuen que ells volen molt, però que no votaran a favor de cap proposta a favor de la Consulta que no estigui aprovada prèviament pel Partido Popular. Ara, això sí, la seva proposta estrella, una reforma federal de la constitució que no inclou ni l'ordinalitat en finançament, ni molt menys el dret a l'autodeterminació, no cal que compti amb l'assentiment previ dels de Mariano Rajoy. Espectacular. En fi, aneu preparant les crispetes. Propera representació el 4 de desembre: aprovació al Parlament de Catalunya de la petició de la cessió de la competència exclusiva sobre referèndums de l'article 150.2 de la constitució. A veure quants diputats socialistes trenquen la disciplina de vot. S'admeten apostes. Seran més o menys de cinc?

Comentaris

 1. Menys de 5 ! Els de dalt s'arrapen a la cadira com paparres. Les fugues seran majoritariament de base i carrecs locals.

  ResponElimina
 2. Seran zero, es vendrien sa puta mare, per una cadira, la qual els ha costat menjar moltes p... per arribar-hi.
  Tots sabem com funcionen els partits, i més els grans partits, sinó preguntem-nos perquè sempre són el EX, els dissidents, Tura, Nadal, etc. obrien boca quan tenien alts càrrecs ?
  I ja llavors el PSC era ultraespanyolista, no fotem...

  ResponElimina
 3. No teniu caritat cristiana ni res que s'hi assembli, ostres! Pobre Navarro, el seu problema és el ser una mica talladet i se li embarbussen les sigles quan ha de dir PSC; s'emociona. Li surten tres P: PPPSC. No és res més...!! Ara, això sí: Els seus seguidors tenen tan poc criteri que ho confonen tot i adopten els criteris del PP creient-se que és el què vol el seu lider!
  Fora conyetes, això acabarà amb el naixement d'un autèntic PSC renovat, independent de l'actual PSOE-C. Ara, qui serà el legítim propietari del nom PSC??
  Els tradicionals del PSC tindran feineta a l'hora de saber qui votar...

  ResponElimina
 4. Els pronòstics per al PSC són demoledors, aixi que per a què preocupar-se?

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)