Els pèrfids homes de negre de TV3 (#Brigada)

Diari de Setge del 5 de desembre de 1713 (dia 134).

Torre Agbar (Barcelona)
En aquest punt del procés on som, el combat es resumeix en dues grans posicions: els que volem votar i els qui no volen deixar-nos/se votar. És un duel que es disputa en el terreny estricte de la democràcia. Per això trobo que té molta gràcia invocar els seus principis bàsics per impedir-ne l'exercici en llibertat. Darrerament, sobretot des de que tot va començar, m'ha passat unes quantes vegades. Entro en un bar, a migdia o al capvespre, i presencio la mateixa escena: algú aparegut de sobte, vestit de fosc, encanona a la templa qui té el comandament del televisor, sigui l'amo o un client, obligant-lo a posar el Telenoticies de TV3. Sí, amics, la gent veu les notícies a la televisió pública nacional perquè el govern ha distribuït arreu del país uns homes de negre que a l'hora en punt obliguen tothom a pitjar el botó número tres del comandament. I aquest fet tan lamentable explica clarament perquè no podem fer a Catalunya una consulta sobre la independència. Perquè el nacionalisme té controlada la massa a través dels mitjans de comunicació.

Em direu que arreu del país es pot sintonitzar també La Primera, La2, Antena 3, TVE 24 h., Telecinco, La Sexta, Cuatro, 13 TV i Intereconomía, totes elles amb una visió del món radicalment oposada a la del sobiranisme català. Tonteries. És igual. Un detall insignificant. No us enganyeu, la gent pensa el que pensa perquè els homes de negre obliguen la gent a posar el TN i punt. Em direu que com pot ser que TV3 sigui líder d'audiència amb un 13,7% del total d'espectadors (darreres dades, de novembre) i que en canvi sigui la preferida per veure els informatius per un 52,3% dels espectadors catalans (segons la 3a onada del CEO). I la resposta és molt senzilla i corrobora la tesi principal d'aquest apunt: perquè hi ha homes de negre a cada cantonada imposant-la. Fa pocs dies, fins i tot, em va semblar veure'n un sortir per la finestra del meu bloc d'habitatges. És per això que, cada dia més, es pot llegir a intel·lectuals i opinadors espanyols molt i molt progressistes, des de diaris super-super federals, afirmar que a Catalunya no es pot fer un referèndum perquè la gent no té capacitat lliure per decidir. Es troba alienada pels pèrfids homes de negre de TV3. I, francament, no entenc aleshores perquè es poden fer les altres eleccions. Què voleu que us digui, jo les suspendria totes per salvar la democràcia i el pluralisme.

Comentaris

  1. Vaja, veig que m'has descobert!! Uix, jo que creia que feia bé de voler escoltar TV3 i oferir-lo als altres clients del local...!!! De tota manera, et falla la vista perquè mai no he tingut cap vestit negre.
    En fi, se us ha acudit alguna vegada escoltar les notícies de "Cuatro"? Allò sí que és la venjança clara i neta en contra del PP!!! Qui pugui, la posi a partir de les 13 i si no, a les 20h. A divertir-se toca!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Col·locats els regiments cal identificar la cinquena columna (#prouespoli)