[-303]: Contaminar, mentir sense escrúpols sobre Escòcia [#procés]

Diari de Setge del 9 de gener de 1714 (dia 169).

Costa Brava
De Xavier Vidal-Folch a Maurici Lucena, podràs sentir-ho gairebé a diari. És molt bèstia. Autèntic funambulisme intel·lectual, però han decidit apropiar-se de l'exemple escocès i quebequès. És increïble perquè acredita exactament el contrari d'allò que ells defensen, però la veritat, a aquestes alçades, ja no importa res. És igual que els referèndums celebrats o pendents en aquests territoris demostrin que el dret a decidir d'una comunitat política reconeguda com a tal està situat per davant de qualsevol ordinament o costum constitucional. Tant hi fa. Segons aquesta tropa d'opinadors de l'entorn del PSC se suposa que la Consulta acordada no és possible a Catalunya també per culpa dels catalans. Hem sortit al carrer com mai a Europa per reclamar-la, hem organitzat entre 2009 i 2011 més de cinc-centes consultes locals amb una mobilització popular descomunal, però segons el socialisme dependentista si no es fa la Consulta acordada les culpes ens les hem de repartir amb Espanya. Quins sants pebrots.

De la rastrera mentida global de l'argument hi ha un element que convé desenmascarar quan abans. Veig que ningú ho fa als mitjans. El socialisme dependentista ens ho repeteix constantment: què us penseu, Escòcia porta molts anys negociant la possibilitat d'una Consulta. Amics i amigues, aquest mantra és rigurosament fals. El SNP va guanyar les eleccions a Escòcia amb majoria absoluta i la proposta de posar la independència a Consulta el 6 de maig de 2011. I Salmond i Cameron van signar l'històric acord per a la celebració del referèndum (després que el primer hagués afirmat que el referèndum es duria a terme, amb o sense el vistiplau de Londres), el 15 d'octubre de 2012. Va passar, doncs, només un any i mig entre l'obtenció del mandat democràtic dels escocesos i l'acord total amb Westminster, inclosa data i pregunta. Exactament el mateix mandat que el Parlament de Catalunya va rebre dels electors el 25 de novembre de 2012. El govern espanyol té, doncs, fins el mes de maig de 2014 per acceptar, concretar i habilitar la Consulta. Prou de mentir d'una vegada amb Escòcia com a excusa.

Comentaris

  1. A mi tant me fa que estiguem dins com fora de la UE. Fins i tot, prefereixo estar-ne fora. Podríem començar de bell nou. Pel què fa a tots els reticents de celebrar la consulta, jo els compadeixo el ridícul que els caurà a sobre. El que passa, és que ja n'estic tip de tanta ruqueria premeditada i sense raó.
    Jo vull apartar-me definitivament d'Espanya, tant per la seva capacitat repressora (ara democràtica, això sí!) com per la de mentir tan mesquinament. Veuen que quan celebrem la consulta sortirà una gran majoria independentista. Llavores, com es comportaran? Miserablement. Doncs bé, els ho accepto! Tots aquests que es volen dir socialistes, són els acomodaticis de la por de moure's de la cadira. Pobres...!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Col·locats els regiments cal identificar la cinquena columna (#prouespoli)