[-311] Gonzalo Bernardos i 8aldia triomfen als IV Premis Brigada de Narcotics 2013 (#PremisBN)

Diari de Setge del 1 de gener de 1714 (dia 161).

Després d'un mes de votacions, Gonzalo Bernardos i 8 al dia de 8TV han aconseguit fer-se amb els Premis BN 2013. Els seus mèrits són incontestables. El programa d'en Cuní ha esdevingut l'autèntic referent del dependentisme català més acomodat. Si les masses sense estudis tenen Intereconomia (de moment, mentre aguanti econòmicament) i 13TV (el temps que vulgui l'Església catòlica) com a tribunes privilegiades, l'establishment català, els defensors de la reforma lampedusiana (que hi hagis els canvis justos per dissimular que tot queda igual, d'acord amb els nostres interessos) gaudeixen de l'acció entusiasta cada nit de Josep Cuní. La seva capacitat de ficcionar la realitat és brutal. Només un exemple: la mateixa nit de l'acord per a la pregunta i la data, mentre la majoria de les reaccions de partits i entitats i els resultats de les enquestes hi donaven suport, 8 al dia va organitzar un debat amb més d'una dotzena d'opinadors en la qual només dos (Jaume López i Pilar Rahola) n'estaven d'acord. Un d'aquells posava dies després la majoria claríssima existent a aquella tertúlia com a mostra del rebuig a la pregunta acordada. Un exemple extraordinari de manipulació de la realitat; com diria Juan Palom: "jo me lo guis i jo me lo com".

Tampoc no pot sorprendre ningú que Gonzalo Bernardos hagi estat distingit com a Inspector de l'any 2013. Encarna els millors contravalors de l'opinador dependentista: la seva omnipresència als mitjans (què tindrà?), el canvi de criteri permanent (de lloar Mas-Colell com a eminència a dir que és incapaç tècnicament de confegir uns pressupostos, per exemple), la insolvència habitual que sovint arriba a provocar l'estat de vergonya aliena en l'espectador (cal emetre moneda) i el costum de fer veure que disposa d'informació privilegiada sobre l'avanç d'una tercera via que tothom sap que només existeix en ments desesperades. Tot plegat l'ha configurat com el veritable rei de la festa. Cert és que aquest any hi ha hagut una dura competició amb altres candidats: el gran Lluís Foix, veu del conservadorisme que hàbilment sap camuflar la seva aposta per l'statu quo sota la manca de debat al voltant dels efectes de la crisi, dissociant tant com pot, a cada intervenció, progrés nacional i social. Sobre el tercer classificat, en Lluís Bassets, està tot dit. Aquí teniu, doncs, els guanyadors del 2013. L'any que comença avui, clau en la història del país, aportarà moments molt brillants i una tasca intensa per part dels qui, amb el seu fum, intenten despistar el país del seu únic objectiu racionalment i moralment acceptable. Hi continuarem essent aquí, modestament, per denunciar les seves activitats.

Comentaris

 1. Estimat Granollacs

  avui un xin-xin per tu i gràcies per l'impagable feina que fas

  bom i feliç any independent

  salut

  Eliseu

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies! També per a tu i per a tots els lectors d'aquest bloc!

   Elimina
 2. Ha començat l'Any de les grans decisions! Els de 8TV, Bernardos, etc. seran pa sucat amb oli. A veure on arribarem! Espero que puguem gaudir-ne d'una llibertat total i definitiva després d'aquests 300 anys de repressió permanent. Sí, així mateix!
  Espero que la nostra nova constitució obligui els bancs al compliment d'una ètica, normativa de respecte i no permeti els abusos actuals. Si cal que estiguem fora de la UE, doncs que sigui per un millor estat de la convivència.

  Respecte del Gran Responsable d'aquest espai de convivència, un BRAVO per la seva perseverança i encert amb els seus escrits!
  Ara, de pet cap el 9:11:14 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....

  ResponElimina
 3. Bon Any Sr. Granollacs felicitats per la seva feina.
  Molt merescut el premi del Bernardos...jo si fos unionista em faria vergonya que em defenses un tertulià com el Bernardos...i l'altre dia va ser impagable...amb el Sr. Cot posant-lo en evidencia!!!
  I endavant passi el que passi 2014 serà apassionant!!!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Bestiari del procés: A. López-Fonta, A. Oliveres i J. Planas