[-141] Bestiari del procés (57): A. Soler Sicilia i F. Vallès

La Pedrera (Barcelona)
Diari de Setge del 20 de juny de 1714 (dia 331).

Soler Sicilia, Albert (director de Relacions Institucionals del FC Barcelona).
Gol per l’escaire.
Enmig d’una setmana horribilis, aquesta ha estat, certament, una acció de mèrit per part del dependentisme. Regat hàbil. Recol·locació intel·ligent. Dilluns passat dimitia com a diputat del PSc al Congreso Albert Soler Sicilia, antic secretari d'Estat per l'Esport i president del Consell Superior d'Esports del govern Zapatero. La Junta Bartomeu l’ha nomenat director de relacions institucionals del FC Barcelona. D’aquesta manera, el peó de luxe de Jaime Lissavetzky, autèntic martell d’heretges contra les seleccions catalanes, l’home capaç de mobilitzar tots els recursos de l’Estat espanyol per evitar que puguem competir com a nació esportiva en l’àmbit internacional, passa a ocupar un lloc de la màxima responsabilitat en un club com el Barça, suposadament implicat amb el país. Els seus amics de Societat Civil Catalana ho celebren. Molt, però molt lamentable.


Vallès, Francesc (responsable dels diputats del PSc al Congreso).
Ninots de fira.
Els diputats socialistes catalans a Madrid han fet aquesta setmana una nova passa en el camí del seu descrèdit més absolut. En la darrera confecció de llistes, la direcció ex-actual del partit hi va mantenir/col·locar el més tronat i espanyolista del partit (de Teresa Cunillera a Joan Rangel) i els resultats són els que són. Mentre Odón Elorza i dos diputats més intentaven surfejar amb l’abstenció, tots els socialistes catalans, com un sol home, donaven el seu suport no només a la monarquia, sinó també a evitar que els ciutadans s’hi puguin pronunciar sobre la seva continuïtat; sí, també, sobre això. Si no era pel fons, almenys calia exigir que demanessin un mínim respecte a les formes, després que, el dia abans, els dirigents del Grup Parlamentari socialista haguessin amenaçat de sancionar tots aquells que votessin en coherència republicana. Això, que van de dret a la marginalitat.

Comentaris

  1. Aquest Albert Soler Sicília a can Barça!? No els entenc gens ni de res. O són molt ignorants els de la directiva del Barça, massa; o són seguidors de la línia més PPera. Tant de bo el Sabadell acabés tornant a primera divisió i el podria veure amb més devoció, encara que sigui des de casa.

    Respecte de la línia a seguir dels socialistes, això ja està vist per sentència: PSC anul·lat del tot; PSOE de dretes a punt d'assimilar-se amb el PP. Ja no els separa ni les formes. Amb només escoltar aquest Madina ja te n'adones de la línia constitucionalista espanyola.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)