[-150] Bestiari del procés (52): A. Sánchez Camacho, N. Serra i E. Torres-Dulce

Sant Salvador d'Horta
Diari de Setge del 11 de juny de 1714 (dia 322).

Sánchez Camacho, Alicia (presidenta del Partit Popular a Catalunya).
Rècords d’immoralitat.
Si la setmana passada la seva conducta era retratada per Victoria Álvarez, aquesta ha aconseguit per primera vegada la reprovació d’una senadora de designació autonòmica. Una àmplia majoria del Parlament de Catalunya (amb l’abstenció del grup socialista, la formació de José Zaragoza) li ha demanat ara que plegui de la seva representació a la cambra espanyola. És el punt i final a una llarga història d’autèntica vergonya, relacionada amb una forma execrable de fer política a base d’intrigues, dossiers i mentides. Ha coincidit, a més, amb el descobriment de la filiació popular de la suposada agressora de Pere Navarro, en un altre episodi d’intoxicació que fa d’exemple lamentable de les formes més baixes de fer política. Saber que els líders del dependentisme són una colla d’immorals, també referma en les pròpies idees.

Serra, Narcís (exvicepresident del Govern espanyol).
Enganyar 39 anys més.
Tancant convulsivament, amb mirada perduda, els ulls a la realitat. L’hem escoltat valorar als mitjans l’abdicació del Borbó i (com en el cas d’altres veterans de l’esquerra catalana, com ara Ramon Espasa) la sensació de vergonya aliena ha estat remarcable. Després de participar activament en el gran engany que ha portat a carregar-se el més bo del tradicional sistema català de caixes, ara aquest gran tafur conclou que no és un moment oportú per qüestionar la monarquia. Mai ho ha estat en quatre dècades i ara que la gran estafa del joancarlisme socialista es posa de manifest, tampoc. Diu l’exministre de defensa català, marcial, que és hora de fer allò que digui el rei. Presentin armes, arrr. Absolutament delirant. Els seguiran quatre i el cabo.

Torres-Dulce, Eduardo (fiscal general de l’Estat).
Vida extraterrestre.
Aquest home és un autèntic geni. Per més hores que hagués dedicat un servidor a intentar retratar l’estat de decrepitud del sistema dinàstic espanyol, apuntalat només, de moment, per un PPSOE en caiguda lliure, no hauria assolit en cap cas una descripció tan gràfica com la seva. Afirma el fiscal general, el gran demòcrata que va fulminar el seu col·lega Martín Rodríguez Sol només per expressar la possibilitat de deixar-nos votar, que “todo lo que no está en la Constitución, no exste en la realidad política y social”. És literalment impossible expressar de manera més sintètica i eficient la boja carrera cap a l’ensorrament del tinglado muntat sobre el franquisme per perpetuar els interessos dels de sempre. L’esvoranc obert entre la gent i les institucions. I la rúbrica perfecta, la frase mítica de la reina a l’hora de valorar el canvi de rei: “todo va a seguir igual”.

Comentaris

 1. Certament, és delirant veure la degeneració d'una persona, com ara en Narcís Serra, que comença la seva carrera donant sana enveja, segueix la seva carrera cobrant sense fer res, i acaba demostrant que ha degenerat fins el punt en que en Granollacs no el pot definir millor, fet un nyap de vergonya aliena. Molts altres que han ocupat escons al servei cec d'un líder de partit, s'han folrat creant reserves econòmiques del què han anat cobrant sense fotre brot. Però, almenys, no han entrat, alguns, dins d'aquesta degradació tan despòtica on no li fa res embutxacar-se els diners d'una caixa, diners que eren de tots, i segueix dient que el rei ho fa molt be i que cal seguir-lo.
  Tot un símptoma de debilitat moral i desintegració ètica.

  ResponElimina
 2. I, com a premi, ara li han montat un despatxet al Narcís Serra a la Universitat Pompeu Fabra. Vergonyant!

  ResponElimina
 3. Granollacs, magnifics retrats d´aquests personatges.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)

Col·locats els regiments cal identificar la cinquena columna (#prouespoli)