[-76] Bestiari del procés (95): Estopa, E. González Pons i R. Hernando

Diari de Setge del 24 d'agost de 1714 (dia 396)

Estopa (grup musical).
Usar i tirar.
Des d’un compte de twitter de propaganda dependentista, un lamentable fotomuntatge van difondre a principis de setmana la voluntat dels de Cornellà de Llobregat, aparentment, militant, de no assistir a la gran V de la Diada. Arran de la polèmica a les xarxes socials, el duet es va apressar a desmentir-la, va denunciar l’ús espuri de la seva imatge i va demanar respecte per a totes les opcions de cara a la Consulta del 9-N. El dependentisme recorre a males arts de principiant, a suports de plàstic, que, com en aquest cas, al cap de poques hores, només fan que girar-se’ls en contra. Maniobres com aquesta revelen una situació francament desesperada.

González Pons, Esteban (secretari d'Estudis i Programes del Partido Popular).
Barra descomunal.
Gairebé fa un any, a finals de novembre de 2013, el Partido Popular del País Valencià va superar els cent imputats per corrupció; les dades d’aleshores ja eren francament esgarrifoses: nou exconsellers estaven acusats formalment i les causes per corrupció afectaven a un total de tres-cents funcionaris, empresaris i familiars de l’entorn del partit. Un dels seus grans homes, el número dos, en temps del dimitit Francisco Camps fou Esteban González Pons, ara eurodiputat i alt càrrec de la direcció espanyola. Que aquesta setmana hagi tingut, ell, la cara dura d’afirmar que “tots els seus consellers, el seu partit polític i el conjunt dels polítics catalans” van ser còmplices passius de l’afer Pujol és d’un surrealisme que supera qualsevol límit fins ara conegut.

Hernando, Robert (secretari general de Plataforma per Catalunya).
La creu del dependentisme.
En un gest d’apropiació lamentable els principals representants de l’extrema dreta xenòfoba a Catalunya han adoptat el símbol històric de la Creu de Sant Jordi al seu logotip. Aquesta setmana els principals partidaris de la segregació, els separadors per essència, els grans avaladors de la divisió de la societat, entre els de casa i els altres, s’han sumat a la defensa de la unitat d’Espanya per la Diada, tot declarant la seva voluntat d’afegir-se als actes que organitzen els seus cosins de Societat Civil Catalana a Tarragona. Albert Soler Sicilia, Joan Rangel i Joaquim Coll agafats de la mà de Rafael Hernando, potser, en presència de José Félix Ballesteros. Apoteòsica germandat entre l’esquerra espanyolista i la ultradreta racista.

Comentaris

  1. Quina llastima que el Bestiari del Procés hagi dinamitat aquest blog fins llavors tant interessant. I ara que venia el temps decisiu, el comentari polític desapareix, no sembla gens encertat

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)