[-44] Diumenge serà històric

Fins a on sé, el Gran Timoner està preparant un acte de signatura del decret de convocatòria de la Consulta del 9-N de gran solemnitat. Serà al Palau de la Generalitat, un bonic edifici medieval i renaixentista que podem ensenyar als dignataris i als periodistes estrangers amb l’explicació que som davant una institució (ep, Soraya, atenció!) amb més de 650 anys d’història. En l’any del Tricentenari, aquest acte constituirà un episodi remarcable en el procés, volgudament relligat amb la història del catalanisme i de la institució de govern del país. Un moment per reconciliar-s’hi, després de la tristor que ens provocarà la compareixença de l’exhonorable president Pujol demà divendres.

Va, m’hi arrisco i espero que aquest apunt no caduqui en poques hores. Crec que la signatura del decret de convocatòria tindrà lloc diumenge a migdia i que el president Mas compareixerà, per demanar al govern espanyol que no bloquegi la nostra Consulta legal i acordada, davant tots els catalans (i Mònica Terribas en particular) a la nit, en “prime time”. Tot plegat, repeteixo, per emfatitzar el moment històric que estem vivint i per donar testimoni davant del món de la importància del fet. Sí amigues i amics, tenim un trumfo i l’hem de fer valer. Consulta fins al final. Només cal veure els nervis dels nostres adversaris. A l’anhel democràtic de set milions i mig de catalans, ells només hi oposen mala llet. Agror concentrada. Estan molt preocupats, perquè (tot i que ells tenen la força) saben que la il·lusió és amb nosaltres.

Comentaris

  1. Jo penso plantar-me davant del col·legi electoral que em toqui el dia 9 de Novembre. Per cert, bona idea la que proposes.

    ResponElimina
  2. L'unionisme només proposa el no a tot, sense cap mena de proposta constructiva. La batalla ideològica l'hem guanyada per golejada. Els obliguem a anar a remolc dels aconteixements.

    ResponElimina
  3. aquest diumenge? quan dius que t'hi jugues?

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)