[-57] Ferms per gaudir del seu somriure glaçat

Avui serà un dia determinant. L’èxit de la Via Catalana 2014, esclatant. Centenars de milers de catalans al carrer. Una bona part dels partidaris de la independència demostrant a Barcelona la seva capacitat de mobilització. La seva profunda determinació. Que som un moviment popular imbatible. Durant els darrers mesos, Espanya ha posat en marxa totes les seves eines de desestabilització. Els mitjans de comunicació, ben greixats amb els diners dels qui han fet de la dependència el seu modus vivendi a Madrid i a Barcelona, combinats amb els fons reservats i amb els recursos policials de les clavegueres de l’Estat han batut fort les nostres muralles. Però no han fet aparèixer escletxes significatives. I avui ho escenificarem. Som en el dia de la seva Gran Decepció. Com reia Montoro parlant de l’exhonorable Jordi Pujol! I nosaltres ens hem aixecat i ens hem espolsat la pols, la brutícia, per continuar el camí.

El gran constructe estival que el procés s’anava en orris es desfarà avui com un gelat. Intoxicats amb la seva pròpia propaganda, els nostres adversaris s’havien cregut que doblaríem les cames per demanar clemència. I no, avui, en veure’ns al carrer, alegres i combatius, tindran el Gran Desengany, comprendran que no tenen eines eficients per derrotar-nos. Durant les properes setmanes, és clar, viurem noves amenaces. La dutxa escocesa, ben segur, els caurà molt, però molt malament. Però, després del tercer any consecutiu de mobilització creixent, a ells i a nosaltres, a tots plegats, ens quedarà encara més clar que no tenen res a fer. Que continuarem endavant fins al final, fins a aconseguir-ho, com van dir els herois d’avui fa 300 anys. Que els nostres representants seran empesos sense defallir fins a fer realitat la Consulta del 9-N. Sí, amics, votarem. I portarem a les urnes fins al darrer dels tres milions d’independentistes que necessitem per assolir la victòria final.

Comentaris

  1. Un cop més, els espanyols l'han errat el tret amb el cas Pujol. Ara mateix, Pujol ja forma part de la història, és una figura cabdal de l'estat de coses que volem superar. Un personatge del passat. Per això, el ventilador que han encès els espanyols no ha afectat la mobilització.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)