Escenifiquen el bloqueig de franc, ens fan la campanya

Mancats d’aire per la superioritat apavullant de l’adversari, bracegen convulsivament. I a cada moviment desesperat, aconsegueixen surar menys temps. Són un autèntic pes mort. Gastat, reprodueixen en 24 hores un esquema que ja només els dura un sospir. Els seus mitjans inflen el globus d’una reforma constitucional o fins i tot només d’una mísera addenda, i en poques hores ells mateixos han d’anunciar que els dos grans partits del bipartidisme espanyol diuen que na-nai. Que res de res. Que només “actualitzen” el dogal. Que federalisme simètric i LOFCA. No podem més que agrair-los la seva tasca permanent de demostració empírica de que l’única sortida és la independència.

Comentaris

  1. ....i duen "Si Colón tuvo suficiente con tres carabelas, nosotros les mandamos una y nos los ventilamos." Està clar que no viuen els temps que pertoquen, pobres. Diuen ells que l'època actual és molt més moderna que la que respirem nosaltres ja que: "La modernidad está en unir Estados y no separarlos!" Que vagin dient, pobrets.
    El mateix Diplocat ja diu que a la UE s'ho han estudiat i els esgarrifa l'estupidesa de l'Estat Espanyol en no saber negociar res. Que viuen en plena època dels reis de França, tots dictadors. Que els pot arrossegar, vaja!
    Vaja situació que els estem generant! Que savi que era en A. Deulofeu, i com d'ignorat l'hem tingut fins ara!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)