La festa continua i la pagues tu

Tot i les burdes operacions de maquillatge de Montoro a tres mesos de les eleccions, basades en una anecdòtica requisició als directius d’empreses públiques per a que viatgin en classe turista, set anys després de l’esclat de la crisi (això no és alta velocitat, precisament), el cert és que els nous pressupostos que prepara el Govern espanyol consagran una vegada més la bogeria de l’AVE, amb una partida d’execució en noves línies que supera tota la despesa social de la Generalitat. Per postres hem d’entomar la inversió de 160 MEUR feta en el Museo de la Monarquía, que obrirà a principis de l’any vinent, la major inversió cultural que, benvolgut lector, has contribuït a pagar a Madrid en el que portem de segle.

Comentaris

  1. Són aquells comentaris que cal fer-los però que provoquen estupor i indignació. I nosaltres en lloc de denunciar-ho, a remolc dels comentaris editorials i intoxitadors de l'espanyolisme, de Madrid però també d'aquí. Que si TV3 margina els unionistes, nosaltres vinga a sobrerrepresentar-los. Que si el castellà està perseguit, nosaltres vinga concessions. I no s'adonen que si tant baixen el nivell, per fer un país nou tant atraient a tothom , perdran l'anima del país, i ja l'estan fent poc habitable als propis catalans de sempre.

    ResponElimina
  2. VENGA ALEGRIA,SROS.VENGA ALEGRIA,I VIVA EL REY....QUE PAGA EL PUEBLO...I ELS ESPANYOLS TAN CONTENS¡¡¡ I VIVAN "LAS CAENES".

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)