La broma s’ha acabat

Amb el cap girat. Per fer-se la foto amb somriure d’anunciant de dentífric, mentre una espurna li brilla entre les dents. Alguns, a base de legislar més i més repressió, creuen que poden decidir què és allò que pot i que no pot voler la gent. La política des del despatx de la metròpoli, tal i com agrada a les elits. En efecte, davant la revolta catalana, la broma s’ha acabat: sí, tota una manera de fer política al Regne d’Espanya postfranquista.

Comentaris

 1. Efectivament, Granollacs. Jo també vaig pensar que la frase d'en Garcia Albiol li li giraríem envers ell i el seus. És el que nosaltres quan anem a dipositar el vot el 27-S.

  ResponElimina
 2. La broma ja fa 300 anys que dura! Aquests falangistes del PPSOE no paren de dir mentires i falsedats per il·luminar als indecisos -encara-. I Europa fent la puta i la ramoneta. Potser encara ens haurem de plantejar què hi farem a la Europa dels "drets humans"? Espanya quina misèria de polítics, i de societat que pràcticament callen i atorguen. A hores d'ara ja està tot dit i decidit, les clavegueres plenes de porqueria i la premsa apunt. Per cert, benvinguts els visitants del PPSOE a la campanya de la nova República Catalana! Salut e independència!

  ResponElimina
 3. Potser ens ajudi a millorar la quota dels del Sí el posicionament favorable dels empresaris catalans, al marge dels de Foment del Treball, perquè sinó encara ho veig massa just, massa a la vora de l'empat, per més que els superem una mica.
  Però, que justets que anem, massa!!

  ResponElimina
 4. llegit al programa de @JuntsPelSi: "Negociarem amb l’Estat espanyol un acord de gestió dels fons comuns de l’Arxiu de la Corona d’Aragó"

  Això si que és una broma oi?
  Perquè si aquest és el nivell de negociació que tindrem en el repartiment d'actius i passius, com deia la meva mare, què deu ens agafi confessats

  la independència també i sobretot ens ha de servir per treure'ns els mediocres de sobre

  No tinc cap mena de por, ni per vagar indefinidament per l'espai sideral ni per les guerres espanyoles, l'únic que em fa veritable por, és el papanatisme que s'està instal·lant en els nostres polítics i la nostra societat

  Eliseu

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)