Referent / Simpàtic

REFERENT. Durant la campanya electoral ja n’havíem escoltat lloances molt estranyes de gent com ara Joan Coscubiela o Gemma Ubasart, però la nit electoral a Euskadi, des de Catalunya, els encomunistes Raimundo Viejo i David Cid reblaren el clau amb una eloqüència desconeguda. Urkullu i el PNB com a model. Espectacular. Per a dir tots plegats, simplement, en el paroxisme de la revolució, que troben a faltar el d’abans, que volen que torni la Convergència i Unió de Josep Antoni Duran i Lleida, la que defensava a capa i espasa el comte de Godó, la de l’oasi autonomista. Consideren que a Neguri no hi ha casta, que la dreta només és catalana, que el PNB és nova política. Francament, un espera que l’establishment es faci seus els èxits d’altres establishments, però que els QWERTY tinguin com a referent el nacionalisme conservador basc és realment de traca i mocador.

SIMPÀTIC. Tot i que Miquel Iceta li’n doni suport de manera tan histèrica, al final, Pedro Sánchez ens caurà bé i tot, de tant carregar gairebé tots els seus contra ell. El secretari general del PSOE (sí, no?) es manté en lluita desesperada contra els elements de manera coherent: els seus electors no l’han votat en cap cas per fer president Mariano Rajoy. A mitjà termini, a més, qualsevol opció que passi per col·laborar ara amb el PP acabarà amb el vell partit socialista a la paperera de la història. Només resistir el permetrà sobreviure a ell i al seu partit. Que entre els seus crítics aparegui Carme Chacón (però no havia plegat?) per engaltar-nos que la situació del PSOE és dramàtica, ella que va portar el PSc, enganxada amb cola de contacte a la cadira, dels 25 diputats a només 8 al Congreso espanyol, té un mèrit espectacular.

Comentaris

  1. I NO SERA QUE DEUEN,MOLTS CALERS,I LA BANCA "APRETA"?...I NO SERA COM ES FORÇA EVIDENT,QUE C'S.N'ACABA DE RUTLLAR EL IBEX35,VOL EXPLORAR ALTRES CAMINS?.

    ResponElimina
  2. Hola Granollacs, al obrir el comentari m'han aparegut un seguit de pantalles informant-me d'un virus.
    No se si es cosa de la teva pagina o del meu ordinador.
    Jo li faré una repassada al meu trasto. Tu repassa la pagina.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)