Persecució / Pressupostos

PERSECUCIÓ. Dilluns acudia a comparèixer sense èxit davant l’Audiència Nacional Santiago Espot i al vespre, davant la delegació del govern a Catalunya, una xiulada denunciava un nou exemple de degradació de la qualitat democràtica del Regne d’Espanya. Fer comparèixer davant d’un tribunal especial un ciutadà per instar una xiulada és el tipus de casuística penal que ha d’omplir d’orgull tot demòcrata i prestigiar internacionalment qualsevol democràcia. Es tracta del primer membre de la societat civil atacat directament per l’ofensiva de violència judicial de l’Estat espanyol que, en els propers mesos, s’abatrà sobre el país amb contundència extrema. Tot el reconeixement i la solidaritat amb aquells que han estat al carrer defensant Espot, igual com abans Mas, Ortega, Rigau i Homs, i Carme Forcadell, i Montse Venturós i Joan Coma, i José Téllez i Oriol Lladó: ens necessitem tots i units no podran amb nosaltres.

PRESSUPOSTOS. Sembla que, afortunadament, es va obrint pas la racionalitat. Després del paorós espectacle del juny, les forces independentistes al Parlament, van trobant els necessaris punts de contacte i de cessió mútua per tirar endavant (aquests sí), els darrers pressupostos abans del dia D de la desconnexió. Els necessitem per prendre el vol definitiu cap a la llibertat. Seran uns pressupostos contra els quals els QWERTY carregaran amb tot per suposada manca de despeses socials (la demagògia dels qui invertien menys quan eren al Govern); i l’establishment, amb el Grup Godó com a buc insígnia, per augmentar excessivament la fiscalitat sobre els catalans. El vicepresident Junqueras tindrà la papereta d’aconseguir implementar-los en els propers mesos: amb les partides per al referèndum i les estructures d’Estat en el punt de mira dels homes i dones de negre del Tribunal Constitucional, sempre a punt per decretar la seva suspensió.

Comentaris

  1. AIXO DELS PRESUPOSTOS JO N'HO TINC TAN CLAR...PERO QUE ES POT ESPERAR QUANT UN ES FOT A EL LLIT AMB CRIATURES,QUE A MES A MES ES CREUEN "SUPER-HEROIS".

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)