Conferència / Difamació

CONFERÈNCIA. No contents amb impedir la cessió d'un espai al Senat, els grups dels grans partits espanyols al consistori madrileny han criticat agrament l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, per cedir un espai municipal per a la conferència que Puigdemont, Junqueras i Romeva oferiran a Madrid el proper dilluns amb l'objectiu de fer avinent al govern espanyol la darrera oferta de pacte en relació al referèndum. La manca de respecte a la figura institucional del president de Catalunya, al Govern del país i al seu Parlament és de traca, fins al punt que es considera la mera expressió dels seus punts de vista com a un fet censurable. Certament, el nivell de degradació al qual està arribant el Règim del 78 és inaudit a Europa. El jurista Josep Costa presentava dilluns la seva obra "Secessió o Secessió" defensant la independència de Catalunya com una "causa justa". Fets com el boicot de Madrid ho així ho avalen.

DIFAMACIÓ. Estrella agra en declivi progressiu als mitjans (que sempre aprofita de pas per degradar amb la seva conducta), Gemma Galdón necessitava un "subidón" de protagonisme i ha optat per insultar (gairebé) tothom d'una sola tacada. La mecànica insult indiscriminat / resposta lògica dels ofesos / victimització de l'agressor és de manual d'agitació. Una persona d'una trajectòria particular dubtosa, amb un patrimoni personal tan considerable, potser resultat de negocis poc clars, salpebrat de conflictes d'interessos, suplantacions institucionals i contractacions a dit de les administracions amigues, es permet el luxe d'insultar el Govern del país en ple, sense matisos ni aportar una sola prova. I, francament, que voleu que us digui, la difamació genèrica, sense assenyalar els culpables, constitueix una altra forma de tapar la veritable corrupció. Que no sigui que els milers d'euros en compte corrent de la senyora Galdón no tinguin un origen del tot justificable.

Comentaris

  1. LA SRA,GABALDON,NO TOCA NI QUARTS NI HORES.,ES TAN I TAN POCA-SOLTA..PERO EL PAIO DE LA "TORNA"QUE VOL FER CALLAR A TOT CRISTO QUE?...PER ADOBARI CADIRES

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)