Elits / Guanyen

ELITS. Dijous a la nit les edicions digitals dels abans influents diaris de l'establishment a Catalunya, "La Vanguardia" i "El Periódico", compartien notícia destacadíssima en portada. Un centenar de personatges públics (de nivell força secundari) demanant a la majoria independentista que estafi els seus electors i aturi el referèndum. I és que dimarts, quan s'anunciïn al TNC els detalls del Referèndum serà un dia molt important. A la desesperada, doncs, les elits dependentistes demanen que ens aturem. Duran, Hereu i Navarro, triomfadors nats, encapçalen una llista sense cap, absolutament cap, novetat destacable. Són els que des del primer dia s'hi han oposat a la llibertat del seu poble presentant-se com a defensors de la democràcia. De tots ells fa molta gràcia la immensa barra d'Eugeni Gay, exmembre del TC i com a tal l'únic català que (com ens ha recordat l'Albert Pereira a twitter) ha votat l'Estatut actualment vigent.

GUANYEN. Mentre aquesta petita part de l'antic món catalanista que no accepta la independència exigeix que pleguem veles i s'arrossega penosament com a cucs per terra, davant la metròpoli, impetrant una tercera via que mai arribarà (com és obvi, allà ens volen eliminar, no pas acontentar), el dependentisme va aplicant la seva solució final contra la nostra comunitat nacional sense descans. I la minorització de la llengua ocupa un paper fonamental en la seva estratègia de guerra. Dimarts, l'Escola Josep Guinovart de Castelldefels anunciava la fi de la immersió lingüística al seu centre, en aplicació d'una sentència judicial instada per alguns pares. La notícia referma quin és el camí de futur que seguiria (cas de produir-se) la derrota política de l'independentisme. Convindria que tots els qui encara dubten sobre si afegir-se o no a la lluita per la llibertat del país en fossin ben conscients: sí tenim a perdre. Molt.

Comentaris

  1. AIXO NOMES O POT PARAR EL POBLE,L'UNITAT PER COLLONS S'ESTA IMPOSANT,NOMES CAL MIRAR EL CONSTITUCIONAL... ELS DURAN I ALTRE AVIRAM TENEN POR DE PERDRE ELS XALETS A AIGUA BLAVA O A LA CERDENYA?...A ELLS ELS HI DEU AGRADAR AIXO D'ESTAR DE MORROS PER TERRA.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Glossari polític: llirisme (#glossari)

Perplex davant un immens i letal error (#2016nideconya)

Últimes notícies! Es descobreix la sopa d'all! (#PGE2014)